Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Wakanda: Οι συναλλαγές του Black Panther με το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Wakanda: Οι συναλλαγές του Black Panther με το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ

Wakanda: Το υπουργείο Γεωργίας τη συμπεριέλαβε στον κατάλογο των χωρών που επωφελούνται από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ τη φανταστική χώρα Wakanda.

Wakanda: Η απίστευτη γκάφα που προέκυψε μέσα από ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ αφήνει δύο ενδεχόμενα. Είτε κάποιος υπάλληλος του υπουργείου έχει απίστευτο χιούμορ και τρολάρει την υπηρεσία του, είτε η διοίκηση Τραμπ έχει ποτίσει βαθιά τον μηχανισμό της χώρας. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ σε ανακοίνωσή τυ συμπεριέλαβε τη Wakanda, την πατρίδα του Black Panther μια φανταστική χώρα της Αφρικής στον κόσμο των Marvel Comics, στον κατάλογο των χωρών που επωφελούνται από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ.

Η Wakanda βρέθηκε στον κατάλογο μαζί με καμιά δωδεκαριά χώρες που ωφελούνται από την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, σε έναν προσομοιωτή που υπολογίζει τους τελωνειακούς δασμούς στον ιστότοπο του υπουργείου. Φυσικά το λάθος έχει αντιληπτό γρήγορα και εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται το πάρτι που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Το σχόλιο του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ

«Το προσωπικό που ασχολείται με τον προσομοιωτή δασμών έκανε δοκιμές για να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί σωστά. Η Wakanda διεγράφη από τον κατάλογο μετά τη δοκιμή» εξήγησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας. Ο εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε πόση ώρα η φανταστική χώρα παρέμεινε μεταξύ των χωρών που επωφελούνται της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου, μαζί, για παράδειγμα, με τη Νότια Κορέα ή το Περού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις