Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Το καφέ της Χαράς» 2 τρέιλερ: Οι ηθοποιοί, η πρεμιέρα και η…. ανανεωμένη Βάλια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Το καφέ της Χαράς» 2 τρέιλερ: Οι ηθοποιοί, η πρεμιέρα και η…. ανανεωμένη Βάλια

«Το καφέ της Χαράς»: Το μαγαζί της πρωτευουσιάνας θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του και θα υποδεχθεί ξανά το κοινό με νέα επεισόδια.

«Το καφέ της Χαράς» 2 τρέιλερ: Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στους δέκτες μας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45 και πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. Το «Καφέ της Χαράς» έκλεισε τις πόρτες του στο τηλεοπτικό κοινό στις 16 Ιουνίου 2006 με το άδοξο τέλος ενός μεγάλου έρωτα, αυτού ανάμεσα στην μοντέρνα πρωτευουσιάνα Χαρά Χάσκα και του αναχρονιστικού Περίανδρου Πώποτα.

Τώρα όμως, έφτασε η στιγμή που το μαγαζί της πρωτευουσιάνας θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του και θα υποδεχθεί ξανά το κοινό με νέα επεισόδια, εξελιγμένους χαρακτήρες και νέους ρόλους. Καινούργια κάτοικος του Κολοκοτρωνιτσίου στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα είναι η Ζέτα Δούκα, η οποία θα αναστατώσει το χωριό και ειδικά τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα. «Χαίρομαι πάρα πολύ, προσπαθούσα πολλά χρόνια να συνεργαστώ με τον Χάρη Ρώμα. Νιώθω την ανυπομονησία της πρωτάρας να μπω στην οικογένεια αυτή που είναι τόσο αγαπημένοι. Το γεγονός ότι είμαι εδώ είναι μεγάλο δώρο» ανέφερε η ηθοποιός.

«Το καφέ της Χαράς» 2 τρέιλερ: Δείτε την ανάρτηση του ant1 στο Instagram

https://www.instagram.com/p/B6L2et4H78Y/?utm_source=ig_embed

«Το καφέ της Χαράς» 2: Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο… ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι και πρόκειται να αναστατώσουν τους χαρακτήρες του χωριού. Η ιστορία πλέον, 15 χρόνια μετά, θα περιστρέφεται γύρω από τις ζωές της Βάλιας Χάσκα και του Μανωλάκη Πώποτα και θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί μετά την αποχώρηση της πρωτευουσιάνας από το χωριό.

Ο Φατσέας έχει γίνει υπέρμαχος της ανακύκλωσης, το καφενείο του έχει περάσει στα χέρια του φίλου του Σταύρακα και την είσοδο του κοσμεί μια ταμπέλα η οποία αναγράφει «πρώην Φατσέα» και ένας εμπρησμός έχει καταστρέφει το καφέ της πρωτευουσιάνας. Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες εξελίξεις οι οποίες θα διαδραματιστούν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Δηλώσεις των ηθοποιών 15 χρόνια μετά

«Το καφέ της Χαράς» 2: Η Βάλια ως δικηγόρος

Η Βάλια, η κόρη της Χαράς, έχει γίνει δικηγόρος και φτάνει στο χωριό ώστε μαζί με τον αστυνόμο του χωριού να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον εμπρησμό. Η Χαρά πρόκειται να φορέσει νυφικό ενώ οι κόντρες της με τον Περίανδρο Πώποτα καλά κρατούν. Ο Μανωλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση από την Βάλια καθώς μια πανέμορφη κοπέλα του έχει κλέψει πλέον την καρδιά και τον έχει κάνει να την ξεχάσει. Όμως τα βέλη του έρωτα θα «χτυπήσουν» ξανά και τον Περίανδρο αφού μια νέα γυναίκα θα κάνει την εμφάνιση της στη ζωή του και θα την αναστατώσει.

Δείτε εδώ την «Βάλια»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις