Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικός GNTM Spoiler: Το τρέιλερ, οι σύντροφοι των κοριτσιών και τα νεύρα της Καγιά
LIFESTYLE

Τελικός GNTM Spoiler: Το τρέιλερ, οι σύντροφοι των κοριτσιών και τα νεύρα της Καγιά

Τελικός GNTM Spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 2 έχει φτάσει, και τρία κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας.

Τελικός GNTM Spoiler: Κάτια, Κέισι ή Άννα-Μαρία; Ο πολυαναμενόμενος τελικός του GNTM 2 ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ θα προβληθεί αύριο και το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου δίνει μια γεύση του τι θα συμβεί. Από 40 κύματα πέρασαν οι διαγωνιζόμενες του GNTM 2 προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν μία θέση στην τελική τριάδα. Και στο χθεσινό επεισόδιο, τον ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, αποχώρησε τελικά η Μαρία Μιχαλοπούλου, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, που ανέφεραν πως στην τελική τριάδα θα βρίσκονται οι Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία. Ο μεγάλος τελικός φτάνει και οι διαγωνιζόμενες επιστρέφουν στην Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιήσουν μια σειρά δοκιμασιών για να αναδείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, όπως αναφέρει ο Άγγελος Μπράτης. Φωτογράφος αυτή την φορά θα είναι ο κριτής Δημήτρης Σκουλός, με τις διαγωνιζόμενες να ενθουσιάζονται.

Όπως βλέπει κανείς στο τρέιλερ του τελικού του GNTM 2 που κυκλοφόρησε, τα κορίτσια αρχικά ποζάρουν με λευκό μπουρνούζι και άσπρη πετσέτα στα μαλλιά τους, παριστάνοντας τις πλούσιες και ποζάροντας με λαμπερά κοσμήματα. Στην συνέχεια, τα μοντέλα, όπως λέει η Βίκυ Καγιά, θα πάνε «σε ένα πάρτι όπου θα γίνει χαμός». Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό, το concept είναι λίγο ‘50s, Κούβα και οι Κάτια Κέισι και Άννα Μαρία φοράνε τα καλά τους για το λαμπερό πάρτι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της, που θα της κάνει πρόταση γάμου στον τελικό του GNTM 2

Τελικός GNTM Spoiler: Η… εισβολή των συντρόφων

Στην τελευταία δοκιμασία, οι κριτές ξαφνιάζουν τα κορίτσια, καθώς στο σετ εμφανίζονται οι αγαπημένοι τους, προκειμένου να πάρουν μέρος στο after party concept. Όπως λέει η Βίκυ Καγιά, «από αυτή την δοκιμασία θα κριθεί η νικήτρια» με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει πως «το ωραιότερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι ο έρωτας». Τα μοντέλα φωτογραφίζονται αγκαλιά με τους συντρόφους τους, με τον αγαπημένο της Κέισι να της ψιθυρίζει «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ», τον αγαπημένο της Κάτια να φαίνεται πως της κάνει πρόταση γάμου, όπως είπαν και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ενώ η Άννα Μαρία φαίνεται να κλαίει, λέγοντας πως δεν ήξερε τι να πει στον καλό της.

Τελικός GNTM Spoiler: Έξαλλη η Καγιά

Κάποια στιγμή, βλέπουμε τον σύντροφο της Άννας Μαρίας να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και να βάζει τα κλάματα. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εκνευρίζει τη Βίκυ Καγιά που ακούγεται να της λέει: «Δεν θα πετάξεις τη ζωή σου στον δρόμο για κανέναν»!

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 2 έφτασε και όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι το νέο next top model της Ελλάδας. Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου ή η Άννα Μαρία Ηλιάδου;

Τελικός GNTM Spoiler: Τα spoiler για τις βαθμολογίες του τελικού του GNTM

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, πριν από μερικές ημέρες, δύο γυρίστηκαν ήδη δύο από τις δοκιμασίες του τελικού, ενώ τα κορίτσια έχουν ακούσει τη βαθμολογία τους γι’ αυτές. Η εκπομπή παρουσίασε και τη συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ του GNTM για τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η Κέισι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Άννα-Μαρία 73 και η Κάτια προηγείται με 74.

Στο πλατό θα δούμε όλες τις διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν φέτος στο σπίτι του GNTM 2. Η εκπομπή θα βγει ζωντανά στον αέρα του STAR το τελευταίο μισάωρο, πριν την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας. Κατά τη διάρκεια του Live θα ανακοινωθεί η τελευταία βαθμολογία των κριτών, αλλά και τα αποτελέσματα της ψήφου των τηλεθεατών. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πρακτικά αδύνατο, παρά τα όσα αναφέρονται στα spoiler που κυκλοφορούν, να προβλέψει κανείς τη νικήτρια του GNTM.

Τελικός GNTM Spoiler: Εν αναμονή…

Η κοπέλα που θα πάρει τον τίτλο του Next Top Model στη χώρα μας για τη φετινή σεζόν -θα θυμάστε βέβαια ότι τον τίτλο είχε κατακτήσει πέρυσι η Ειρήνη Καζαριάν- θα γίνει πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ, θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο της χώρας μας, θα ποζάρει για το εξώφυλλου κορυφαίου περιοδικού μόδας αλλά θα έχει και ακόμη μία έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο, το οποίο δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα

Με τα συνεχή spoilers των τελευταίων ημερών από διάφορες πηγές μέσα από το παιχνίδι να επιβεβαιώνουν πως οι τρεις φιναλίστ είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Ποια όμως θα είναι η νικήτρια; Η Φαίη Σκορδά έγραψε σε χαρτάκι την νικήτρια και μας έδειξε πώς ξέρει καλά ποια θα κερδίσει!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις