Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς θέση: Το πολυπόθητο Grand Slam και η παγκόσμια κατάταξη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς θέση: Το πολυπόθητο Grand Slam και η παγκόσμια κατάταξη

Τσιτσιπάς θέση: «Ένας από τους στόχους μου για τη νέα χρονιά θα είναι να κατακτήσω έναν τίτλο Grand Slam», ανέφερε ο Έλληνας τενίστας.

Τσιτσιπάς θέσηΟ Στέφανος Τσιτσιπάς τα θέλει όλα και θέτει τον πήχη πολύ ψηλά για τη νέα χρονιά. Μπορεί η κατάκτηση του ATP Finals να ήταν το μεγαλύτερό του επίτευγμα μέχρι τώρα, αλλά ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν θέλει να μείνει εκεί. Οι στόχοι του για το 2020 είναι δύσκολοι, ωστόσο όχι ακατόρθωτοι δεδομένου του πλούσιου ταλέντου που διαθέτει. Ο ίδιος προέβη στην αποκάλυψη των στόχων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται η κατάκτηση ενός Grand Slam και το Top 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αναλυτικά: «Ένας από τους στόχους μου για τη νέα χρονιά θα είναι να κατακτήσω έναν τίτλο Grand Slam, να τερματίσω στο Top 3 μέχρι το τέλος της σεζόν, να φτάσω ξανά σε τελικό ATP Finals και να κερδίσω ένα τουρνουά Masters 1000» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχουμε τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ που βρίσκονται στη κορυφή. Πάντα ήταν εκεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνω εγώ είναι να κάνω το βήμα παραπάνω και να τους προσπεράσω. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση για τη νέα χρονιά, καθώς θα πρέπει να προσπεράσω έναν από αυτούς προκειμένου να ανέβω στην κορυφαία τριάδα», συμπλήρωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι για την Παγκόσμια Έκθεση του πρωταθλήματος τένις του Mubadala.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις