Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γκρέτα Τούνμπεργκ Τραμπ: Στο πλευρό της ακτιβίστριας η Μισέλ Ομπάμα
ΚΟΣΜΟΣ

Γκρέτα Τούνμπεργκ Τραμπ: Στο πλευρό της ακτιβίστριας η Μισέλ Ομπάμα

Γκρέτα Τούνμπεργκ Τραμπ: Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε, ότι έχει «πρόβλημα διαχείρισης θυμού» και πρέπει να «χαλαρώσει».

Γκρέτα Τούνμπεργκ Τραμπ: Η Μισέλ Ομπάμα έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα στήριξης στη έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ, μετά τα πρόσφατα ειρωνικά σχόλια που έκανε εις βάρος της ο Αμερικανός πρόεδρος. «Γκρέτα Τούνμπεργκ, μην αφήνεις κανέναν να σκοτεινιάσει το φως σου», έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία μετά από την επίσκεψή της στο Βιετνάμ. «Όπως τα κορίτσια που γνώρισα στο Βιετνάμ και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου, έχεις πάρα πολλά να προσφέρεις σε όλους μας. Αγνόησε όσους σε αμφισβητούν και να ξέρεις ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε στηρίζουμε», συμπλήρωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε πριν από δύο μέρες για την Τούνμπεργκ, η οποία έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ, ότι έχει «πρόβλημα διαχείρισης θυμού» και πρέπει να «χαλαρώσει». «Τι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα διαχείρισης θυμού που έχει, και μετά να πάει σινεμά να δει μια καλή ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε Γκρέτα, χαλάρωσε!» έγραψε ο 73χρονος Τραμπ, μετά την ανάδειξη της νεαρής σε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το TIME.

Γκρέτα Τούνμπεργκ Τραμπ: To τρολ στον Αμερικανό πρόεδρο

Τρολάροντας τον Αμερικανό πρόεδρο, όπως είχε ξανακάνει στο παρελθόν, η έφηβη άλλαξε αμέσως την περιγραφή του βιογραφικού της στο Twitter. «Μια έφηβη που αντιμετωπίζει με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού της. Αυτή τη στιγμή χαλαρώνει και βλέπει μια καλή ταινία με έναν φίλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις