Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκρός 14χρονος Σκωτία: Πέθανε το αγόρι με το προσωνύμιο «ο επόμενος Μπίλι Έλιοτ»
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός 14χρονος Σκωτία: Πέθανε το αγόρι με το προσωνύμιο «ο επόμενος Μπίλι Έλιοτ»

Νεκρός 14χρονος Σκωτία: Οι αρχές αναμένεται να εκτιμήσουν τα αίτια του θανάτου.

Νεκρός 14χρονος ΣκωτίαΠέθανε ο 14χρονος ηθοποιός και χορευτής από τη Σκωτία Τζακ Μπερνς, το αγόρι με το προσωνύμιο «ο επόμενος Μπίλι Έλιοτ». Ο 14χρονος Τζακ Μπερνς απεβίωσε σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ την 1η Δεκεμβρίου, ωστόσο σήμερα Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, η οικογένειά του έχει προγραμματίσει την κηδεία του ανήλικου αγοριού. «Γύρω στις 03.30 το μεσημέρι της Κυριακής, 1 Δεκεμβρίου, η αστυνομία εκλήθη έπειτα από τον θάνατο ενός 14χρονου στο σπίτι του στην περιοχή Ισπλανέιντ στο Γκρίνοκ της Σκοτίας. Οι αρχές αναμένεται να εκτιμήσουν τα αίτια του θανάτου, ωστόσο η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως ύποπτο. Η αναφορά έχει ήδη κατατεθεί από την αστυνομία» φέρεται να δηλώνει πηγή της σκοτσέζικης αστυνομίας στο αμερικανικό E!Online.

Ο Μπερνς εμφανίστηκε στο παρελθόν στην σειρά εποχής και φαντασίας Outlander, ενώ το 2016 έγινε διάσημος από την συμμετοχή του στην σειρά In Plain Sight, αλλά και το πρόγραμμα του Netflix, One Of Us. Ωστόσο, ο 14χρονος δεν ήταν ένα ακόμη παιδί θαύμα της βιομηχανίας του θεάματος στην τηλεόραση, αλλά και εξαιρετικός χορευτής. Όπως διαβάζουμε έγινε δεκτός στην Ακαδημία Χορού Elite από την ηλικία των 9 ετών και οι επιδόσεις του στο χορό υπήρξαν ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Εκπρόσωποι της ακαδημίας χορού, με ανακοίνωσή τους στο Facebook, δηλώνουν συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Μπερνς.

It is with a very heavy heart that we write this post. Tragically as you know we lost our much loved student Jack Burns…

Gepostet von Elite Academy of Dance- Greenocks Royal Academy Classical Ballet School am Montag, 9. Dezember 2019

Νεκρός 14χρονος Σκωτία: Η ανακοίνωση της Βρετανικής σχολής θεάτρου

«Με βαριά καρδιά γράφουμε αυτή την ανάρτηση. Δυστυχώς, όπως γνωρίζετε, χάσαμε τον αγαπημένο μας μαθητή Τζακ Μπερνς την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου» ξεκινά η ανάρτηση. «Ο Τζαν ήταν έμπνευση για όλους στην Elite και άγγιξε της καρδιές όλων όσων από εμάς είχαν την χαρά να συνεργαστούν και να χορέψουν μαζί του από το 2012» συνεχίζει η ανακοίνωση. Η σχολή χορού εκφράζει τη θλίψη και τη συμπαράσταση στους συγγενείς και τους φίλους του Τζακ Μπερνς και μεταφέρει την επιθυμία της οικογένειας εν όψει της κηδείας που πραγματοποιείται σήμερα στην σκοτσέζικη πόλη.

«Ζητούν από τους μαθητές που θέλουν να παραβρεθούν στην κηδεία να το κάνουν φορώντας τις μπλούζες της Elite και να καθίσουν όλοι μαζί» γράφει η ανακοίνωση. Αντίστοιχα και η βρετανική σχολή θεάτρου όπου φοιτούσε ο 14χρονος Τζακ Μπερνς εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατό τους, μεταδίδοντας και αυτοί την επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού αναφορικά με την κηδεία.

IT IS WITH DEEP REGRET… that we are sharing this information with you today on our social media platforms. Last week,…

Gepostet von UKTheatreSchool Performing Arts Academy am Montag, 9. Dezember 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις