Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάαλαντ μπουκάλι: Το βίντεο που έγινε viral – Τα νεύρα του Νορβηγού μετά το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάαλαντ μπουκάλι: Το βίντεο που έγινε viral – Τα νεύρα του Νορβηγού μετά το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ

Χάαλαντ μπουκάλι: Ο Χάαλαντ ζήτησε ένα μπουκάλι από τον πάγκο για να πιει νερό, όμως αρχικά... έβγαλε τα νεύρα του πετώντας το με δύναμη κάτω.

Χάαλαντ μπουκάλιΟ Έρλινγκ Χάαλαντ έχει τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Και δικαιολογημένα. Ο 19χρονος άσος της Σάλτσμπουργκ ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του φετινού Champions League με 9 γκολ, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης έγινε… viral για άλλον λόγο. Η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην Αυστρία από την πανίσχυρη Λίβερπουλ και ύστερα από το δεύτερο γκολ των «Κόκκινων», ο Νορβηγός «συνελήφθη» από την κάμερα να προβαίνει σε μια ιδιαίτερα αστεία, κατά κάποιον τρόπο, κίνηση.

Ο νεαρός επιθετικός που με τα γκολ του έκανε ακόμα πιο ελκυστική την αυστριακή ομάδα, ήθελε κάπου να ξεσπάσει όταν είδε τον Σαλάχ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των «Reds» σε διάστημα δυο λεπτών από το πρώτο και να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του Κλοπ. Έτσι ζήτησε ένα μπουκάλι από τον πάγκο για να πιει νερό, όμως αρχικά… έβγαλε τα νεύρα του πετώντας το με δύναμη κάτω, τη στιγμή που οι αντίπαλοί του πανηγύριζαν. Για την ιστορία, η Λίβερπουλ «πέρασε» από τη «Red Bull Arena» με σκορ 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Κεϊτά στο 57′ και Σαλάχ στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Σάλτσμπουργκ εν τέλει τερμάτισε 3η και θα συνεχίσει στο Europa League.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις