Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 10/12: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 10/12: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 10/12: Ο Χατζής, στην προσπάθειά του να κερδίσει τη Μαρίνα, κάνει μια κίνηση που πιστεύει ότι θα την φέρει κοντά του.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 10/12: Δύο γυναίκες απέναντι στην αλήθεια. Μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση! Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» είναι μία επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται καθημερινά στις 18:15 στον ΑΝΤ1. Στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης, θα δούμε ότι ο Χατζής, στην προσπάθειά του να κερδίσει τη Μαρίνα, κάνει μια κίνηση που πιστεύει ότι θα την φέρει κοντά του. Η Κάτια, για να προστατέψει τη Μαρίνα από το Νίκο, επιστρέφει με τη θέλησή της στο σπίτι του και βρίσκεται πάλι σε κίνδυνο. Η Μάρθα συμμαχεί πάλι με το Νίκο εναντίον της Κάτιας.

Συντελεστές: Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλέξανδρος Σταύρου, Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Καζανάς, Κώστας Φαλελάκης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτης Νάτσης, Ευθύμης Γεωργόπουλος. Επιπλεόν, οι Αντώνης Βλοντάκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Εριέττα Μανούρη. Στον ρόλο της “Ιωάννας”, η Δανάη Σκιάδη. Στον ρόλο της “Μάρθας”, η Ταμίλα Κουλίεβα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 10/12:  Τι θα δούμε σήμερα

Οι χθεσινές εξελίξεις (9/12)

Στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας (9/12) η Σοφία, μετά την αποτυχημένη απόπειρά της να πάρει το μωρό της απ’ τον Δημήτρη, έχει καταπέσει σε μεγάλη απελπισία. Ο Φώτης κατηγορεί ευθέως την Μάρθα για τα κρυφά της σχέδια εναντίον του και απαιτεί απ’ αυτήν να ομολογήσει στην αστυνομία. Την ίδια στιγμή, η Κάτια αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Αργύρη να βγάλουν τον Νίκο απ’ τη μέση, προκειμένου να μην κινδυνεύσει απ’ τις απειλές του η Μαρίνα αλλά και οι ίδιοι. Θα είναι όμως σε θέση κι οι δυο τους, να ολοκληρώσουν μια τέτοια άγρια απόφαση;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις