Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυροβόλησαν χορεύτρια: Φρίκη – Άνοιξαν πυρ κατά νεαρής γιατί σταμάτησε να χορεύει
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβόλησαν χορεύτρια: Φρίκη – Άνοιξαν πυρ κατά νεαρής γιατί σταμάτησε να χορεύει

Πυροβόλησαν χορεύτρια: Στο περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης, δύο συγγενείς του γαμπρού, με τους συγγενείς του να κάνουν την αναφορά στην αστυνομία.

Πυροβόλησαν χορεύτρια: Οργή κι αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια νεαρή χορεύτρια να δέχεται τα πυρά καλεσμένων σε γάμο γιατί σταμάτησε να χορεύει. Η 22χρονη Χίνα, χόρευε στον γάμο της κόρης ενός ηγέτη χωριού στην βόρεια επαρχία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, το περασμένο Σάββατο, όταν κάποιος από το κοινό, άνοιξε πυρ. Στο βίντεο, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η 22χρονη χορεύτρια με μία συνάδελφό της, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Νάινα, να χορεύουν επάνω στην σκηνή, με το κοινό να τους παρακολουθεί από κάτω. Κάποια στιγμή, το τραγούδι σταματά και οι δύο κοπέλες, σταματούν με την σειρά τους να χορεύουν, με αποτέλεσμα το κοινό να αρχίζει να τις αποδοκιμάζει.

Ακούγεται ένας πυροβολισμός, αλλά κανείς στο πλήθος δεν φαίνεται να αντιδρά. Τότε οι δύο κοπέλες γυρίζουν και μιλούν σε κάποιον που δεν φαίνεται στο βίντεο. Σύμφωνα με την ινδική ιστοσελίδα NDTV, ακούγεται κάποιος να λέει «θα πέσουν πυροβολισμοί» και τότε μια φωνή λέει: «αδερφέ, πρέπει να πυροβολήσεις». Ακολουθεί δεύτερος πυροβολισμός, με την Χίνα να πιάνει το πρόσωπό της και να πέφτει στην σκηνή.

Η χορεύτρια διέφυγε τον κίνδυνο

Η νεαρή χορεύτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με μια πληγή στο σαγόνι της, αλλά κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης, δύο συγγενείς του γαμπρού, με τους συγγενείς του να κάνουν την αναφορά στην αστυνομία, λέγοντας πως αυτοί που άνοιξαν πυρ ήταν συγγενείς του πατέρα της νύφης, οι οποίοι και συνελήφθησαν μερικές ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις