Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντόναλντ Τραμπ πρώην σύζυγος: Η Ιβάνα, “πέταξε” το πιο φαρμακερό σχόλιο
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ πρώην σύζυγος: Η Ιβάνα, “πέταξε” το πιο φαρμακερό σχόλιο

Ντόναλντ Τραμπ πρώην σύζυγος: Η Ιβάνα Τραμπ μίλησε για την σχέση της με τον κατά 24 χρόνια μικρότερο, πρώην σύζυγό της αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ντόναλντ Τραμπ πρώην σύζυγος: Η Ιβάνα Τραμπ και ο 4ος σύζυγός της, Ροσάνο Ρουμπικόντι, εμφανίστηκαν μαζί στο ιταλικό talk show «Live-Non è la d’Urso» στο Μιλάνο πριν από μερικές ημέρες πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση πως η σχέση τους είχε τελειώσει, με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ να λέει πως ήθελε να είναι μια «ελεύθερη γυναίκα». Και παρόλο που επέμενε ότι είναι απλώς φίλοι, η 70χρονη επιχειρηματίας με καταγωγή από την Τσεχία, περπατούσε πιασμένη χέρι – χέρι με τον πρώην σύζυγό της, 24 χρόνια νεότερο, στον δρόμο για τα στούντιο της εκπομπής.

Το πρώην μοντέλο και μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή φορώντας ένα μακρυμάνικο, λευκό φόρεμα με δαντέλα και ένα βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ, με γόβες στιλέτο. Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της, ήταν πολύ κομψός με ένα μαύρο κοστούμι.

https://twitter.com/LiveNoneladUrso/status/1201630772681216000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1201630772681216000&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fibana-tramp-kata-ntonalnt-protimo-na-eimai-ntanta

Τι είπε η Ιβάνα Τραμπ για τον τελευταίο σύζυγό της

Η Ιβάνα Τραμπ μίλησε για την σχέση της με τον κατά 24 χρόνια μικρότερο, πρώην σύζυγό της στα παρασκήνια του talk show. «Είμαστε μαζί τόσα χρόνια και αγαπάμε ο ένας τον άλλον». Αργότερα, κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε στην οικοδέσποινα πως είναι μαζί σχεδόν 20 χρόνια και είναι σαν μια οικογένεια, όπως αναφέρει το movieplayer.it, ενώ πρόσθεσε πως μία ακόμη ρομαντική επανένωση είναι δυνατή, λέγοντας συγκεκριμένα πως ίσως θα ξαναπαντρευτούν όπως η Λιζ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Τόνισε όμως πως αναστατώθηκε πολύ όταν ο Ροσάνο μίλησε άσχημα για τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, νωρίτερα φέτος, λίγο μετά τον χωρισμό τους. «Δεν μου άρεσε καθόλου» είπε για την «επίθεση» του Ροσάνο στα παιδιά της, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Ιβάνκα και Έρικ που τους χαρακτήρισε «αηδιαστικούς». Η Ιβάνα Τραμπ επέμεινε πως τα παιδιά της είναι εξαιρετικά, προσθέτοντας πως έχει συγχωρέσει τον πρώην σύζυγό της, σημειώνοντας ότι καταλαβαίνει πως οι άνθρωποι μπορεί να πουν θλιβερά πράγματα όταν είναι θυμωμένοι.

«Προτιμώ να είμαι νταντά παρά να φροντίζω ηλικιωμένους”

Εκτός όμως από αυτά, η Ιβάνα Τραμπ αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ και την τρίτη του σύζυγο, Μελάνια, που είπε είναι όμορφη, αλλά δεν κάνει και πολλά πράγματα. Ερωτηθείσα να συγκρίνει τον 73χρονο Αμερικανό πρόεδρο με τον Ροσάνο, τόνισε την διαφορά ηλικίας των δύο ανδρών. «Πάντα λέω ότι προτιμώ να είμαι η μπέιμπι σίτερ παρά να φροντίζω ηλικιωμένους» ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις