Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ατύχημα – Ρωσίδα ακροβάτης: Έπεσε στο κενό – Σοβαρός τραυματισμός (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ατύχημα – Ρωσίδα ακροβάτης: Έπεσε στο κενό – Σοβαρός τραυματισμός (vid)

Ατύχημα - Ρωσίδα ακροβάτης: Η Εβγκένια Ασόνοβα έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική της στήλη.

Ατύχημα – Ρωσίδα ακροβάτης: Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού που είχε η Ρωσίδα ακροβάτης με το όνομα, Εβγκένια Ασόνοβα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της στη Λετονία. Στο βίντεο φαίνεται η Ασόνοβα να κρέμεται στο κενό από ένα σκοινί όταν ξαφνικά σπάει ο μηχανισμός ασφαλείας με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο προστατευτικό στρώμα.  Η πτώση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα η Ρωσίδα ακροβάτης να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στη σπονδυλική της στήλη και την ίδια να εκφράζει πλέον τους φόβους της ότι είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει ποτέ να περπατήσει ξανά.

Η νεαρή ακροβάτης παραμένει στο νοσοκομείο καθώς χρειάζεται μεγάλη βοήθεια για να μετακινηθεί. Η ίδια κατηγορεί τους διοργανωτές για αργή αντίδραση στις κραυγές της καταγγέλλοντας μάλιστα ότι δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματός της. «Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου» περιγράφει η ίδια την κατάστασή της. Όπως λέει, μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να δώσουν ένα χρονικό πλαίσιο για την αποκατάστασή της κοπέλας.

Ατύχημα Ρωσίδα ακροβάτης: Δείτε το βίντεο την στιγμή της πτώσης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις