Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκανε σεξ στο γραφείο: Αχόρταγη δικαστής στο Κεντάκι των ΗΠΑ έκανε τρίο με συναδέλφους της στον χώρο εργασίας
ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε σεξ στο γραφείο: Αχόρταγη δικαστής στο Κεντάκι των ΗΠΑ έκανε τρίο με συναδέλφους της στον χώρο εργασίας

Έκανε σεξ στο γραφείο: Μάλιστα η δικαστής κατηγορείται ταυτόχρονα ότι επέτρεπε σε υπαλλήλους της να πίνουν αλκοόλ εν ώρα υπηρεσίας, ενώ παράλληλα η ίδια έκανε κατάχρηση εξουσίας για να κερδίσει την επανεκλογή της.

Έκανε σεξ στο γραφείο: Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με το ροζ σκάνδαλο μιας γυναίκας δικαστή, η οποία κατηγορείται ότι είχε μετατρέψει τον χώρο εργασίας της σε χώρο ακολασίας μιας και έκανε τρίο με συναδέλφους της. Μάλιστα η δικαστής κατηγορείται ταυτόχρονα ότι επέτρεπε σε υπαλλήλους της να πίνουν αλκοόλ εν ώρα υπηρεσίας, ενώ παράλληλα η ίδια έκανε κατάχρηση εξουσίας για να κερδίσει την επανεκλογή της. Η δικαστής, ονόματι Dawn Gentry, αντιμετωπίζει εννέα κατηγορίες από την Επιτροπή Διαγωγής Δικαστών. Τα προβλήματα άρχισαν όταν η Gentry προσέλαβε τον κιθαρίστα μιας μπάντας, τον Stephen Penrose.

Η Gentry και ο Penrose, ένας πρώην πάστορας, χρησιμοποιούσαν το γραφείο της στο δικαστήριο, ως ροζ δωμάτιο σύμφωνα με τους ερευνητές. Μάλιστα οι δυο τους έκαναν τρίο με τη γραμματέα της, την Laura Aubrey. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω δικαστής η οποία μάλιστα ήταν σε μια οργάνωση που βοηθά κακοποιημένα παιδιά, προσπάθησε να πείσει άλλη μια γυναίκα από την οργάνωση, την Katherine Schulz, να κάνουν τρίο. Η αχόρταγη δικαστής προσπάθησε να τη φλερτάρει μέσω της γνωστής κοινωνικής εφαμοργής, το Snapchat. Η Schulz παραιτήθηκε από την οργάνωση. Ο Penrose, ενοχλούσε τους υπαλλήλους παίζοντας την κιθάρα του στο γραφείο που του παραχώρησε η δικαστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις