Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ υπογειοποίηση: Πέφτουν οι υπογραφές στο έργο για το γήπεδο «Αγιά Σοφιά»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ υπογειοποίηση: Πέφτουν οι υπογραφές στο έργο για το γήπεδο «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ υπογειοποίηση: «Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο. Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΑΕΚ υπογειοποίηση: Το πολυπόθητο «ναι» από την Περιφέρεια Αττικής πήρε επιτέλους η ΑΕΚ, σχετικά με το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας, την «Αγιά Σοφιά». Η Ένωση εξέδωσε μάλιστα επίσημη ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει την απόλυτη ικανοποίησή της για τη νέα αυτή εξέλιξη. Οι υπογραφές για το εν λόγω έργο θα «πέσουν» την ερχόμενη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ χαιρετίζουν με απόλυτη ικανοποίηση ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου, με την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου ξεπεράστηκαν συνεχόμενα προβλήματα και υψηλά εμπόδια, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του θεμελιωτή και εγγυητή του ιστορικού έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας μας θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.

Ένα έργο το οποίο, εκτός του ότι θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις