Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Justin Timberlake: H δημόσια συγγνώμη για τις φήμες περί απιστίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Justin Timberlake: H δημόσια συγγνώμη για τις φήμες περί απιστίας

Justin Timberlake: Μίλησε ανοιχτά και παραδέχτηκε τα πάντα για το σκάνδαλο απιστίας.

Justin Timberlake: Πριν μερικές εβδομάδες ο ηθοποιός και τραγουδιστής Justin Timberlake εντοπίστηκε να κρατά τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Alisha Wainwright σε βραδινή έξοδο. Αυτό συνέβη στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Palmer» στη Νέα Ορλεάνη. H βρετανική εφημερίδα Sun αποκάλυψε μια σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν τον Justin Timberlake να διασκεδάζει με τη νεαρή στη νέα ταινία που ετοιμάζει. Οι δύο τους έδειχναν να έχουν πολύ μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους.

Στο διάστημα αυτό, η σύζυγος του Jessica Biel, επίσης ηθοποιός, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Από την άλλη ο Justin Timberlake δεν έξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η μόνη που έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες περί απιστίας ήταν η 30χρονη πέτρα του σκανδάλου Alisha.  Από εκείνη την ημέρα, δέχεται μηνύματα μίσους στο Instagram. Ο Justin από το 2012 είναι παντρεμένος με τη 37χρονη χολιγουντιανή σταρ Jessica Biel με την οποία έχει αποκτήσει και ένα γιο (τον μικρό Silas). Και οι δυο τους θεωρούνται ένα από τα ομορφότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, οπότε το σκάνδαλο ήταν μεγάλο.

justin timberlake

Justin Timberlake: Η δημόσια απολογία μέσω instagram

Γενικά, ο Justin Timberlake απογεύγει να σχολιάζει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με θέματα gossip. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα, που τον δείχνει να είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ και να χαϊδεύει τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριας του, φαίνεται πως κλόνισε τον γάμο του. Αυτό έκανε τον δημοφιλή τραγουδιστή και ηθοποιό να ξεσπάσει στο instagram κάνοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

H Biel, η οποία είναι παντρεμένη με τον Justin Timberlake από το 2012 αναμένεται να κάνει κάποια δήλωση. Ειδικά, τώρα που ο σύζυγος της ανέβασε στο Instagram τη δημόσια συγγνώμη του για το συμβάν.  Εξηγεί πως εκείνο το βράδυ είχε πιει πάρα πολύ. Επειμένει πως δεν συνέβη τίποτα με τη συμπρωταγωνίστρια του και πως μετανιώνει για τη συμπεριφορά του. Ακόμη, δήλωσε ότι δεν θέλει να δώσει ένα τέτοιο παράδειγμα στο γιο του.
Βέβαια όλοι παρατήρησαν πως η Jessica ούτε έχει σχολιάσει, ούτε έχει κάνει “like” στην ανάρτηση του Justin.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις