Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Άντριου σκάνδαλο: Η “σκλάβα του σεξ” του Έπσταϊν μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Άντριου σκάνδαλο: Η “σκλάβα του σεξ” του Έπσταϊν μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Πρίγκιπας Άντριου σκάνδαλο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αποκαλυπτικής συνέντευξης της "σκλάβα του σεξ" για το πώς κατέληξε στα 17 της να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον παιδόφιλο Έπσταϊν

Πρίγκιπας Άντριου σκάνδαλο: Η γυναίκα που αναγκάστηκε όταν ήταν έφηβη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου προκειμένου να ικανοποιηθούν ο Τζέφρι Έπσταιν και η Τζισλέν Μάξουελ, σπάει τη σιωπή της σε συνέντευξή της στο BBC. Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που διατείνεται ότι υπήρξε σκλάβα του σεξ, υποστηρίζει ότι ο Τζέφρι Επστάιν την ανάγκασε να κάνει σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, κατηγορία που αυτός διαψεύδει κατηγορηματικά. Όπως είπε στο BBC η Ρόμπερτς “ήξερε” ότι έπρεπε να τον ικανοποιήσω γιατί ο Τζέφρι και η Τζισλέν αυτό περίμεναν από εμένα”

Η Ρόμπερτς επίσης κάλεσε τον βρετανικό λαό να σταθεί στο πλάι της και να πολεμήσει μαζί της και να μην αποδεχθούν ότι όλα είναι καλά. Μεταξύ άλλων η Ρόμπερτς είπε ότι ο Άντριου ήταν “ο χειρότερος χορευτής που έχω δει στη ζωή μου” και ότι “ο ιδρώτας του κυριολεκτικά έσταζε παντού”. Επίσης, περιέγραψε πώς ήρθε για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή με τον γαλαζοαίματο, μια συνεύρεση που – σύμφωνα με την ίδια – έμελλε να επαναληφθεί ακόμα δύο φορές.

Πρίγκιπας Άντριου σκάνδαλο: Ήταν γρήγορο και αηδιαστικό

«Τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη». Αυτά τα τρία επίθετα χρησιμοποίησε στη συνέντευξή της που μεταδόθηκε εχθές το βράδυ η Βιρτζίνια Ρόμπερτς (πλέον Βιρτζίνια Τζιούφρι) για να περιγράψει πως ένιωσε μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή της με τον Πρίγκιπα Άντριου.

Η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια αφηγήθηκε πώς έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, έπειτα από προτροπή της Γκισλέιν Μάξγουελ, της γυναίκας που φέρεται να «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν και των φίλων του. Τα γεγονότα που περιέγραψε εκτυλίχθηκαν το 2001, όταν η ίδια επισκέφθηκε το Λονδίνο με τον Τζέφρι Έπσταιν και την Μάξγουελ, και πήγε για χορό με τον πρίγκιπα σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου την «έλουσε» με τον ιδρώτα του.

Πρίγκιπας Άντριου σκάνδαλο:  Η διάψευση του Δούκα και το email προς την Μάξγουελ τα ξημερώματα

Οι προσπάθειες του πρίγκιπα Άντριου να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις καταγγελίες της 35χρονης γυναίκας και να δικαιολογήσει τη φιλία του με τον Έπσταϊν μιλώντας στο BBC τον περασμένο μήνα κατέληξαν σε φιάσκο. Η καταστροφική συνέντευξη, που δεν έπεισε κανέναν για την ειλικρίνειά του, είχε ως αποτέλεσμα ο Δούκας του Γιορκ να αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνέντευξης, ο πρίγκιπας Άντριου δήλωσε ότι δεν θυμάται να γνώρισε ποτέ την εν λόγω γυναίκα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έκανε ποτέ σεξ μαζί της. Αναφορικά με μια φωτογραφία που τον δείχνει να αγκαλιάζει την Βιρτζίνια, και φέρεται να τραβήχτηκε στο σπίτι της Γκισλέιν, ο γαλαζοαίματος ουσιάστικά αμφισβήτησε την αυθεντικότητά της, λέγοντας ότι, ναι μεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αλλά δεν πιστεύει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε υπό τις συνθήκες που ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. «Δεν θυμάμαι να τραβήχτηκε ποτέ αυτή η φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις