Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκαλούμπακας – Γιάμαλη: “Συγγνώμη” από τη δημοσιογράφο
ΕΛΛΑΔΑ

Σκαλούμπακας – Γιάμαλη: “Συγγνώμη” από τη δημοσιογράφο

Σκαλούμπακας - Γιάμαλη: Χθες η Αναστασία Γιάμαλη κοινοποίησε ανάρτηση του Κ. Σκαλούμπακα, με την οποία ο ίδιος απολογείται.

Σκαλούμπακας – Γιάμαλη: Εξώδικο απέστειλε την περασμένη εβδομάδα η δημοσιογράφος του Kontra Channel Αναστασία Γιάμαλη στον Χρήστο Σκαλούμπακα για εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητάς της «με χυδαίους νεοχουντικούς ακραία σεξιστικούς όρους» όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Παραμένω της άποψης πως όσοι έχουμε δημόσιο βήμα πρέπει να τα έχουμε καλά με την άσκηση κριτικής. Όχι όμως με την εξύβριση και την προσβολή της προσωπικότητας μας με χυδαίους νεοχουντικούς ακραία σεξιστικούς όρους. Γι αυτό και πριν λίγο επιδόθηκε στον κατά συρροή υβριστή κ.Σκαλούμπακα, εξώδικο», σημείωνε η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της την Πέμπτη.

Χθες η Αναστασία Γιάμαλη κοινοποίησε ανάρτηση του Κ. Σκαλούμπακα, με την οποία ο ίδιος απολογείται.

Σημειώνεται πως ο γιος του Παναγιώτη Σκαλούμπακα έχει αναγκαστεί να ζητήσει συγνώμη και από την Έλενα Ακρίτα για όσα είχε γράψει εναντίον της.

https://twitter.com/AGiamali/status/1201460830543454208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1201460830543454208&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ieidiseis.gr%2Feidiseis%2Fmedia%2Fitem%2F29094-o-skaloympakas-zitise-syggnomi-apo-ti-giamali

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις