Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο Χρυσή Μπάλα 2019: Το βραβείο στον Μέσι – Έλειψε ο Κριστιάνο που προτίμησε Serie A
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο Χρυσή Μπάλα 2019: Το βραβείο στον Μέσι – Έλειψε ο Κριστιάνο που προτίμησε Serie A

Ρονάλντο Χρυσή Μπάλα 2019: Από την άλλη ο Λιονέλ Μέσι για έκτη φορά στην καριέρα του, πρώτη μετά το 2015, κατέκτησε και πάλι τη Χρυσή Μπάλα.

Ρονάλντο Χρυσή Μπάλα 2019Το… σίγουρο βραβείο του MVP της Serie A, προτίμησε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, αρνούμενος να παρευρεθεί στην απονομή της Χρυσής Μπάλας. Την απόφαση του Πορτογάλου άσου είχε αποκαλύψει το ιταλικό δίκτυο Mediaset κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Ο CR7 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/12) 850 χιλιόμετρα μακριά από τη γαλλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Megawatt του Μιλάνου για να παραλάβει το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της Serie A για την περασμένη σεζόν (2018/2019), την ώρα που απονεμήθηκε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του κόσμου στον Λιονέλ Μέσι. Μια απόφαση η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

“Είναι τιμή για εμένα να είμαι ο καλύτερος παίκτης της Serie A. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όσους με ψήφισαν. Θα δουλέψω για να το επαναλάβω”, υποστήριξε ο Πορτογάλος ο οποίος συμπεριελήφθη στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν ενώ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ιταλικά media. Από την άλλη ο Λιονέλ Μέσι για έκτη φορά στην καριέρα του, πρώτη μετά το 2015, κατέκτησε και πάλι τη Χρυσή Μπάλα και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Παρίσι για την εκδήλωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις