Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δεικτάκης κηδεία: Αποχαιρέτησαν τον πρώην βουλευτή της ΝΔ μετά την ανακοπή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεικτάκης κηδεία: Αποχαιρέτησαν τον πρώην βουλευτή της ΝΔ μετά την ανακοπή

Δεικτάκης κηδεία: Πολιτικοί απ' όλα τα κόμματα, άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, επιχειρηματίες, επιστήμονες, βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να αποχαιρετήσουν.

Δεικτάκης κηδεία: Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ήταν συγγενείς, φίλοι και οι γνωστοί, αποχαιρετούν τον Γιώργο Δεικτάκη, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή εξαιτίας καρδιακής ανακοπής, που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ. Ο λόγος που πήγε εκεί το απόγευμα του Σαββάτου ήταν για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, με την ΑΕΚ. Πολιτικοί απ’ όλα τα κόμματα, άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, επιχειρηματίες, επιστήμονες, βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να πουν το στερνό «αντίο». Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης, χθες, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 8 η ώρα το πρωί.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο αλλά και την Κρήτη ευρύτερα. Στεφάνια στην κηδεία απέστειλαν τα παιδιά, τα εγγόνια και τα αδέλφια του εκλιπόντος, καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνστανίνος Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιωάννης Δεικτάκης, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και πλήθος συλλόγων και εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων.

Δείτε ακόμα

Τα συλλυπητήρια μηνύματα του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις