Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δεικτάκης κηδεία: To τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή Ηρακλείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεικτάκης κηδεία: To τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή Ηρακλείου

Δεικτάκης κηδεία: Την Δευτέρα το μεσημέρι η κηδεία του πρώην βουλευτή Γ. Δεικτάκη.

Δεικτάκης κηδεία: Τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρώην βουλευτή Ηρακλείου Γιώργου Δεικτάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο, την ώρα που βρισκόταν στο Γεντί Κουλέ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρώην βουλευτή Ηρακλείου Γιώργου Δεικτάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο, την ώρα που βρισκόταν στο Γεντί Κουλέ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρώην βουλευτή Ηρακλείου Γιώργου Δεικτάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο, την ώρα που βρισκόταν στο Γεντί Κουλέ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. «Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Γιώργο Δεικτάκη. Υπήρξε ένας άνθρωπος  ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας. Για τον θάνατό του εκφράζουμε στην οικογένειά του τη βαθιά μας θλίψη. ΝΟΔΕ Ηρακλείου».

Δεικτάκης κηδεία: Η ανακοπή στο γήπεδο

Η ανακοίνωση του ΝΟΔΕ

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Γιώργο Δεικτάκη. Υπήρξε ένας άνθρωπος  ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας. Για τον θάνατό του εκφράζουμε στην οικογένειά του τη βαθιά μας θλίψη. ΝΟΔΕ Ηρακλείου».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του περιφερειάρχη Κρήτης

«Ο Γιώργος Δεικτάκης ως Βουλευτής Ηρακλείου, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αλλά και ως φίλος του αθλητισμού υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή. Ως Περιφέρεια Κρήτης τον αποχαιρετούμε με σεβασμό εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τη σύζυγο και τους δύο του γιους».

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με πολύπτυχη και γόνιμη πορεία στην κοινωνία και στην πολιτική. Ως οδοντίατρος, ως στέλεχος του Αθλητισμού, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, διακρίθηκε για την συνέπεια, το ήθος και την ουσιαστική προσφορά του. Κατά την θητεία του ως βουλευτής, με συνειδητή έγνοια πάντα για τους πολίτες και τους δημοκρατικούς θεσμούς, συνέβαλε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας. Η βαθιά, ανυπόκριτη καλοσύνη και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, απετέλεσαν χαρακτηριστικά τα οποία μαζί με την σταθερά χρήσιμη παρουσία του στα κοινά, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Ηρακλείου και καθιστούν την απώλειά του δυσαναπλήρωτη». Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις