Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τροχαίο Έσεξ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά και τα τραυμάτισε σοβαρά
ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 12ΧΡΟΝΟΣ

Τροχαίο Έσεξ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά και τα τραυμάτισε σοβαρά

Τροχαίο Έσεξ: Οι πρώτες πληροφορίες τοπικών μέσων αναφέρουν πως όχημα έχει τραυματίσει άτομα, και συγκεκριμένα μαθητές, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές ασφαλείας.

Τροχαίο ΈσεξΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Λούτον του Έσεξ. Οι πρώτες πληροφορίες τοπικών μέσων ανέφεραν πως όχημα έχει τραυματίσει άτομα, και συγκεκριμένα μαθητές. Το όχημα φέρεται να παρέσυρε τα παιδιά έξω από σχολείο τους, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ πηγές επιβεβαίωσαν ότι ένας άτυχος 12χρονος έχασε τη ζωή του.

Η αστυνομία, μέσω Twitter, ενημέρωσε πως έχει κλείσει ένας δρόμος και στις δύο λωρίδες, ωστόσο, κάλεσε να αποφευχθούν οι θεωρίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, αλλά και για τα πιθανά θύματα. Δημοσιογράφος της Daily Mirror, που βρέθηκε στο σημείο, δημοσίευσε βίντεο από την περιοχή, αναφέροντας πως η αστυνομική παρουσία είναι έντονη. Παράλληλα, όπως ανέφερε, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στα παιδιά.

Τροχαίο Έσεξ: Τι δήλωσε ανώνυμος πατέρας

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «αρκετούς τραυματίες», όλοι τους μαθητές που σχολούσαν εκείνη την ώρα από το σχολείο στο Έσεξ. Ο πατέρας μια μαθήτριας, που δεν έδωσε το όνομά του στα ΜΜΕ, δήλωσε: «Ένα αυτοκίνητο Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο πίσω της (εννοεί την κόρη του). Ο φίλος της παρασύρθηκε από το όχημα, όπως και ένα άλλο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε πολύ άσχημα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις