Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δονητής σκύλος: Σεξουαλικό βοήθημα στο χώμα – Δεν το άφηνε από το στόμα του (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Δονητής σκύλος: Σεξουαλικό βοήθημα στο χώμα – Δεν το άφηνε από το στόμα του (vid)

Δονητής σκύλος: Η 48χρονη Λίσα Κρος από την Νέα Ζηλανδία, έκανε την πρωινή της βόλτα με το 4χρονο σκύλο της κατά μήκος ενός ποταμού, όταν το ζώο εξαφανίστηκε σε κάποιους κοντινούς θάμνους.

Δονητής σκύλος: Το σοκ της ζωής της έπαθε μια γυναίκα όταν ο σκύλος της βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο σεξουαλικό βοήθημα μέσα σε θάμνους και δεν το άφηνε από το στόμα του για μία περίπου ώρα. Η 48χρονη Λίσα Κρος από την Νέα Ζηλανδία, έκανε την πρωινή της βόλτα με το 4χρονο σκύλο της κατά μήκος ενός ποταμού, όταν το ζώο εξαφανίστηκε σε κάποιους κοντινούς θάμνους. Το σκυλί εμφανίστηκε τελικά λίγα λεπτά αργότερα, με ένα σεξουαλικό βοήθημα στο στόμα του. Η σοκαρισμένη γυναίκα, αφού πρώτα ξέσπασε σε γέλια, προσπάθησε να πάρει από τον Χούνι – το όνομα του σκύλου – το λαστιχένιο παιχνίδι, αλλά δεν το άφηνε με τίποτα.

Όπως δήλωσε στο 7News: «Μετά από μία ώρα που πάλευα να του το πάρω, επιστρέψαμε τελικά στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να πηδήξει στο κάθισμα του, με το παιχνίδι στο στόμα. Πάντα λάτρευε τα λαστιχένια παιχνίδια για σκύλος, οπότε πραγματικά δεν ήθελε να το εγκαταλείψει». Όταν όμως, ο Χούνι κατάλαβε πως δεν θα του επιτρεπόταν να πάρει το σεξουαλικό βοήθημα μαζί του στο σπίτι, πήγε πάλι στους θάμνους και το έθαψε. «Δεν έχω ιδέα από πού προήλθε ή γιατί ήταν εκεί. Αλλά σίγουρα, με έκανε να γελάσω μέχρι δακρύων, ήταν ξεκαρδιστικό» είπε η 48χρονη γυναίκα, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να μην μοιραστεί την εικόνα στο διαδίκτυο για να γελάσουν κι άλλοι. «Σίγουρα δεν ήταν η συνηθισμένη πρωινή μας βόλτα» έγραψε στο Facebook και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια.

Δονητής σκύλος: Δείτε την… ανακάλυψη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις