Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μητρόπουλος Τάσος Όπεν: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μητρόπουλος Τάσος Όπεν: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή (vid)

Μητρόπουλος Τάσος Όπεν: Με αφορμή τη συζήτηση για τη διαιτησία και τα πρωταθλήματα του παρελθόντος ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού αποχώρησε

Μητρόπουλος Τάσος Όπεν«Δεν ανέχομαι να μειώνουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού», είπε εξαγριωμένος ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης, αντιδρώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου που άφησε αιχμές για τα πρωταθλήματα των «ερυθρόλευκων». Ένα απρόοπτο είχε η κυριακάτικη ποδοσφαιρική εκπομπή του OPEN, Total Football. Ο Τάσος Μητρόπουλος αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο του Open όταν άκουσε πως κάποια από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στο παρελθόν δεν κατακτήθηκαν δίκαια. Διαφωνώντας με δημοσιογράφο της εκπομπής Total Football, που εξέφρασε την άποψη ότι κάποια από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού δεν κατακτήθηκαν δίκαια, ο Τάσος Μητρόπουλος εξερράγη.

«Εδώ ήρθα για να μιλάω για ποδόσφαιρο. Δεν ανέχομαι να μειώνουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού, όλοι ξέρετε τι bullying έχω φάει…», είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια σηκώθηκε από τη θέση του, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο παρά την παράκληση των παρουσιαστών να παραμείνει στην εκπομπή.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική στιγμή:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση πριν το ντέρμπι

Τα επεισόδια ξέσπασαν έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγο πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League. Οπαδοί του Ολυμπιακοί προσπάθησαν να πλησιάσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήριο. Ακολούθησε συμπλοκή με τους αξιωματικούς των ΜΑΤ, που βρίσκονταν εκεί.

Τα επεισόδια δεν πήραν έκταση, τραυματίστηκε αστυνομικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις