Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος – «Αν ήμουν πλούσιος»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε νέο ρόλο
LIFESTYLE

Ντάνος – «Αν ήμουν πλούσιος»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε νέο ρόλο

Ντάνος - «Αν ήμουν πλούσιος»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκίνησε γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Ντάνος – «Αν ήμουν πλούσιος»: Ο νικητής του Survivor I  Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην υποκριτική και ήδη βρέθηκε στο πλατό του σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» για τα πρώτα γυρίσματα. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαρία Κοκολάκη για αυτό το καινούργιο του στοίχημα: «Ο ρόλος μου είναι ο Αντρέι Τζόρτζεβτις. Σίγουρα υπάρχει δημιουργικό άγχος, είναι μια πρόκληση για μένα και τιμή να συνεργαστώ με όλους τους συναδέλφους και το κανάλι» είπε.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor και πλέον ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν ήμουν πλούσιος, δεν θα έκανα πολλά πράγματα διαφορετικά από αυτά που κάνω, ίσως σε μεγαλύτερη ένταση. Σίγουρα είμαι περίεργος να δω πως θα βγει αυτή η δουλειά. Μου αρέσει η υποκριτική και θέλω να την ακολουθήσω βήμα βήμα».

Ντάνος – «Αν ήμουν πλούσιος»: Η συνέντευξη του πρώην παίκτη του Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όταν ο Ντάνος εκσφεντόνισε πιάτο στον Μπάση

Ένα ατύχημα σημειώθηκε στα γυρίσματα της δημοφιλούς μουσικής εκπομπής «Στην υγειάς μας ρε παιδιά», με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πετάει πάνω στο κέφι ένα πιάτο, το οποίο βρήκε στο κεφάλι τον Δημήτρη Μπάση. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του βρίσκονταν στο στούντιο για να μαγνητοσκοπήσουν το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Ντάνος θέλησε να σπάσει ένα πιάτο την ώρα που στη σκηνή βρισκόταν και τραγουδούσε ο Δημήτρης Μπάσης και το πιάτο αυτό τον βρήκε στο… κεφάλι. Ευτυχώς ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το γύρισμα διεκόπη για μερικά λεπτά, καθώς προκλήθηκε αναστάτωση στο πλατό. Όλα όμως, λίγο αργότερα, συνεχίστηκαν κανονικά.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βίντεο από την εκπομπή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις