Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης: Τα Highlights με την Παρί Σεν Ζερμέν – «Αυτοκτονία» των Μαδριλένων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα Highlights με την Παρί Σεν Ζερμέν – «Αυτοκτονία» των Μαδριλένων

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Μαδριλένοι αυτοκτόνησαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έτσι η Παρί κλείδωσε και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο.

Ρεάλ ΜαδρίτηςΣε ένα συγκλονιστικό ματς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να επικρατήσει των Παριζιάνων, αν και προηγείτο με 2-0 μέχρι το 80′ λεπτό της αναμέτρησης. Τα γκολ για τους Μαδριλένους πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά (16′ και 79′), ενώ για τους Γάλλους σκόραραν οι Εμπαπέ (81′) και Σαράμπια (83′).

Στα αγωνιστικά, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε το 1-0 στο 16′ για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπειτα από ωραίο συνδυασμό από δεξιά και πλασέ του Ίσκο στο δοκάρι και στο φινάλε φάνηκε πως βάζει βάσεις νίκης. Στο 79′ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα από αριστερά, νίκησε τον εξαιρετικό, πρώην συμπαίκτη του, Κέιλορ Νάβας, για το 2-0. Όμως αυτό που θα ακολουθούσε, λίγοι θα μπορούσαν να το περιμένουν. Στο 81′ σε κόντρα της Παρί, ο Βαράν για κάποιο ανεξήγητο λόγο άφησε την μπάλα να περάσει και ο Εμπαπέ πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του μειώνοντας σε 2-1. Δύο λεπτά μετά, ακόμα μεγαλύτερη παγωμάρα επικράτησε στην έδρα της Ρεάλ καθώς ο Πάμπλο Σαράμπια με τρομερό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το τελικό 2-2.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείδωσαν οι θέσεις για τους «16»

Η απρόσμενη αυτή ισοπαλία για τη «Βασίλισσα» τελείωσε οριστικά της ελπίδες της ομάδας του Ζιντάν για πρόκριση από την πρώτη θέση του Group A, ενώ οι Παριζιάνοι απολαμβάνουν την κορυφή και το πρώτο «εισιτήριο» για τους «16». Δείτε τη βαθμολογία:

Ρεάλ Μαδρίτης: Τελευταία αγωνιστική

Με τα εισιτήρια για τους «16» να έχουν «τυπωθεί» και να ανήκουν στις υπερδυνάμεις Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, που προκρίνονται στην επόμενη φάση ως πρώτη και δεύτερη έχοντας συγκεντρώσει 13 και 8 βαθμούς αντίστοιχα, η θέση για το Europa League είναι ακόμα ανοιχτή, καθώς Κλαμπ Μπριζ και Γαλατασαράι απέχουν μόλις έναν πόντο μεταξύ τους. Στην αυλαία των ομίλων, στις 11 του Δεκέμβρη, οι Βέλγοι υποδέχονται τη Ρεάλ, ενώ οι Τούρκοι θα έχουν ένα σαφώς πιο δύσκολο έργο, αφού φιλοξενούνται από την Παρί στη Γαλλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις