Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάγερν: Τρομακτικός Λεβαντόφσκι διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι – Τα Highlights
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν: Τρομακτικός Λεβαντόφσκι διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι – Τα Highlights

Μπάγερν: Ένα τουλάχιστον εφιαλτικό βράδυ πέρασε ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, με τον «Λέβα» να κάνει πάλι... τα δικά του.

Μπάγερν: Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε δαιμονιώδη φόρμα για ακόμα μία βραδιά, η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα μέσα στο Βελιγράδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, συντρίβοντας του Σέρβους με το ταπεινωτικό 6-0, χάρη σε «καρέ» του «Λέβα» (53′, 60′, 64′, 68′) και τα γκολ από Γκορέτσκα (14′) και Τολισό (89′). Ήταν μια τυπική διαδικασία για τους ασταμάτητους, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, Γερμανούς, οι οποίοι δεν έχουν κυριολεκτικά… αντίπαλο στον όμιλο.

Έτσι η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε την τρομερή πορεία της στο φετινό Champions League, έχοντας πετύχει το 5 στα 5 στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με 21 γκολ στο ενεργητικό της, ενώ έχει δεχθεί μόλις 4. Έτσι οι Γερμανοί προκρίνονται φυσιολογικά πρώτοι και άνετοι από το Group B, ενώ για την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Τότεναμ στην έδρα τους.

Μπάγερν: Ο απίθανος «Λέβα»

Τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο απίστευτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσπασαν ένα απίθανο ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πρόκειται για το ταχύτερο ever καρέ στην ιστορία του Champions League, ενώ, μαζί με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, είναι οι μοναδικοί που έχουν σκοράρει από τέσσερις φορές σε δύο διαφορετικά ματς της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι ο «Λέβα» είχε καταφέρει να σκοράρει 4 γκολ και στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013, στη νίκη της Ντόρτμουντ με 4-1.

Μπάγερν: Η βαθμολογία του Group B

Δείτε πώς έχουν τα πράγματα στον όμιλο:

Μπάγερν: Η τελευταία αγωνιστική για το δεύτερο όμιλο

Στην τελευταία αγωνιστική που ρίχνει την αυλαία στη φάση των ομίλων του Champions League στις 11 Δεκεμβρίου, η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Τότεναμ στη Γερμανία στις 22:00, ενώ στο άλλο ματς του γκρουπ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις