Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM αποχώρηση 25/11: ”Σάλος” στο Twitter με την χθεσινή ανατροπή
LIFESTYLE

GNTM αποχώρηση 25/11: ”Σάλος” στο Twitter με την χθεσινή ανατροπή

GNTM αποχώρηση 25/11: Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Twitter.

GNTM αποχώρηση 25/11: Όπως σε κάθε επεισόδιο του GNTM 2, έτσι και χθες είδαμε τα επίδοξα μοντέλα να παίρνουν μέρος σε μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Σε αυτή, οι top 9 του GNTM έπρεπε να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας. Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες, κάτω υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να να φωτογραφηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Στη συνέχεια, και οι εννιά κοπέλες που έχουν μείνει, πήγαν στο πλατό για να ακούσουν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Μία θα έπαιρνε την καλύτερη φωτογραφία και μία θα έπρεπε να αποχωρήσει, κάτι που όμως δε συνέβη, εξοργίζοντας τους τουιτέραδες. Νικήτρια της δύσκολης δοκιμασίας ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ υποψήφιες για αποχώρηση ήταν οι Κάτια, η Χαρά και η Ασημίνα, οι οποίες δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση. Η Βίκυ Καγιά τους είπε ότι οι φωτογραφίες τους ήταν τόσο κακές, που θα έπρεπε να φύγουν και οι τρεις. Με την ανακοίνωσή της αυτή, «πάγωσαν» τόσο οι υποψήφιες, όσο και οι φίλες τους που περίμεναν με αγωνία. Στη συνέχεια όμως, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, γιατί δεν προβλέπεται από τους κανόνες. Τότε, τους ανακοινώνει πως τελικά δεν θα φύγει καμία!

GNTM αποχώρηση 25/11: Η στιγμή της αποχώρησης

GNTM αποχώρηση 25/11: Τα σχόλια στο Twitter

Η απόφαση αυτή των κριτών, έκανε φυσικά τα τρία κορίτσια να χαρούν πολύ καθώς τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία… κάτι που δεν συνέβη όμως και με τους χρήστες των social media. Το twitter πήρε «φωτιά» και σχολίασε αρνητικά αυτή τη μεγάλη αυτή ανατροπή και τα σχόλια δεν είχαν τέλος, καθώς οι τηλεθεατές ήθελαν να αποχωρήσει είτε η Ασημίνα, είτε η Κάτια, τις οποίες δεν συμπαθούν.

Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τους κανόνες του #gntm οπότε αλλάξαμε τα μαθηματικά. Και έτσι 4 κριτές ισοψηφήσαμε σε 3 επιλογές και μένετε και οι 3!#gntmgr
Αν είχε χιουμορ η παραγωγή ο φάκελος που άνοιξε η Ασημίνα θα περιείχε τα τουι μας #Gntm #GntmGr
Μωρη Ασημινα αφού εισαι έξω. Δώσε ένα σημάδι ότι διαβάζεις αυτά που σου γράφουμε, να χαρούμε και εμείς λίγο. #gntmgr #gntm
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Η ΑΣΗΜΙΝΑ??????????????? πατε καλα εκει στην παραγωγη! Πιο στημενο πεθαινεις
Τι άλλη δικαιολογία θα σκεφτούν για να μην φύγει η Ασημινα από το παιχνίδι…Τόση ξεφτίλα φέτος.????

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις