Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημητρίου – Τσαλίκης τσακωμός: Η κόρη της και ο λόγος που δεν πήγε στον Παπαδόπουλο
LIFESTYLE

Δημητρίου – Τσαλίκης τσακωμός: Η κόρη της και ο λόγος που δεν πήγε στον Παπαδόπουλο

Δημητρίου - Τσαλίκης τσακωμός: Καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωινό», ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της Όλγα και αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Δημητρίου – Τσαλίκης τσακωμός: Η γνωστή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα. «Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711 με τον επιχειρηματία.  Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δε θέλω να κάνουν χρήση του ονόματος μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε σε ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, που να ‘ναι καλά όπως τα είπε, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Δεν είναι το θέμα η αφίσα, είναι η τοποθέτηση που κάνεις σε κάθε καλλιτέχνη», σημείωσε η Άντζελα Δημητρίου.

«Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ, μετά είπαν πως δε θα είμαι γκεστ αλλά θα βγαίνω και με τον Γιώργο Τσαλίκη. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Ήταν να κάνω το πρόγραμμά μου, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και μετά να κλείσω εγώ το πρόγραμμα. Αυτή ήταν η συμφωνία. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια.» αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

https://www.instagram.com/p/BvFPczXnGOr/?utm_source=ig_embed

Δημητρίου – Τσαλίκης τσακωμός: «Εγώ δεν ψάχνω κανέναν, με ψάχνουν» αναφέρει η τραγουδίστρια

«Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μίλαγε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “Γεια σου Γιώργο”. Δηλαδή, τι άλλο έπρεπε να του πω; Είπε ότι τον έψαχνα μέσα στο θέατρο. Εγώ δεν ψάχνω κανέναν, με ψάχνουν. Και θα ψάξω τον Γιώργο παιδιά; Μα έχουμε τρελαθεί; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα, δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην ξανααναφέρει ποτέ το όνομά μου. Το σταμάτησα εδώ, δεν έκανα τίποτα και ήμουν κυρία. Δε χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω από κάποιον άλλον”, είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Δημητρίου – Τσαλίκης τσακωμός: Ολόκληρη η συνέντευξή της

‘Αντζελα Δημητρίου κόρη: Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της Όλγα και αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα. «Η Όλγα έχει αναλάβει το μακιγιάζ μου, έκανε κάτι μαθήματα στην Θεσσαλονίκη. Της άρεσε από μικρή η ζωγραφική, ήταν πάρα πολύ καλή. Αυτό λοιπόν, την βοήθησε και ξεκίνησε με πειράματα στον εαυτό της και σιγά σιγά όσο την είχα στα καμαρίνια παρατηρούσε. Της δίνω εγώ συγχαρητήρια γιατί με έχουν βάψει πάρα πολλοί αλλά αυτή την αγάπη που βγάζει το παιδί μου πάνω στο πρόσωπό μου, είναι σπάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δημητρίου – Παπαδόπουλος: Η εμφάνιση στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

Έκπληξη στους τηλεθεατές προκάλεσε η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Έκπληξη στους τηλεθεατές προκάλεσε η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Όταν ήρθαμε σε επικοινωνία για να πάω στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, της είπα ότι θέλω να μου κάνετε ένα αφιέρωμα. Τώρα θα κάνουμε αυτό με τα τραγούδια των ‘80s και ‘90s και μετά θα σου κάνω το δικό σου αφιέρωμα, μου είπε.

«Κι έτσι λοιπόν δέχτηκα μαζί με τον Κοντολάζο που τον αγαπώ και τον εκτιμώ αφάνταστα, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή που έχουμε κάνει μαζί τα τεράστια σουξέ και ήταν κάτι πάρα πολύ καλό», είπε η Άντζελα Δημητρίου και πρόσθεσε: «Με τη μάνατζερ μου, τη Βάσω την Καπώνη είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο όταν εγώ είχα ακόμα το θέμα με το λαιμό και δεν μπορούσα να πάω στην εκπομπή και φώναζαν κάποιους άλλους. Πιστεύω ότι ήταν το σωστό timing να πάω και ήταν όλα πολύ καλά». συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/B45qKSNHeAI/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις