Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παλαιολόγου – Χατζάκης: “Άμα αγαπάς τον άνθρωπό σου, γιατί να μην παντρευτείς;”
LIFESTYLE

Παλαιολόγου – Χατζάκης: “Άμα αγαπάς τον άνθρωπό σου, γιατί να μην παντρευτείς;”

Παλαιολόγου - Χατζάκης: Ο Σωτήρης Χατζάκης ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη μεγάλη υπερπαραγωγή του Open, Κόκκινο Ποτάμι, σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

Παλαιολόγου – Χατζάκης: Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σύντροφό του, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Ο πατέρας μου ήταν ράφτης. Η μητέρα μου εργαζόταν σε εργοστάσιο και ήταν η αρχηγός του σπιτιού. Στα 15 μου, εμφανίστηκε ο τρίτος μου αδελφός, από τη μεριά του πατέρα μου. Μέχρι τότε δεν τον γνώριζε κανείς. Καθόμουν σε ένα παγκάκι και εμφανίστηκε ο τρίτος αδελφός που δεν ήξερα ότι είχα, οι γονείς μου τον δέχτηκαν. Ήταν πολύ ωραίο όταν το έμαθα, δεν ένιωσα απειλή, αλλά ότι με συμπληρώνει. Τώρα που κλείνω 40 χρόνια στο θέατρο, θα τα άλλαζα όλα για ένα παιδί.

Η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή ηθοποιός κι έτσι της αξίζει να της συμπεριφέρεσαι. Το τελευταίο πράγμα που αφορά τον κόσμο είναι η προσωπική ζωή του καθενός. Όλα έχουν ένα όριο, και το θέατρο, και το lifestyle. Είμαι ευτυχισμένος όταν έχω όραμα ζωής. Και όραμα ζωής για μένα είναι η ποίηση. Όχι η ποίηση που γράφεται, η ποίηση που εκπέμπεται. Άμα αγαπάς τον άνθρωπό σου, γιατί να μην παντρευτείς; Φυσικά και είμαι ανοικτός στο γάμο», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Χατζάκης.

Δείτε ακόμη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ηθοποιός μίλησε για τον Χατζάκη, με λόγια απίστευτα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις