Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχέση: Η ηθοποιός μίλησε για τον Χατζάκη, με λόγια απίστευτα (vid)
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχέση: Η ηθοποιός μίλησε για τον Χατζάκη, με λόγια απίστευτα (vid)

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχέση: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στο Πρω1νό του ANT1 και αναφέρθηκε στον έρωτα που ζει στο πλευρό του ηθοποιού και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχέση: Για τον έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του ηθοποιού και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη χαρά που αισθάνεται δίπλα στον σύντροφό της. «Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση και άλλη ποιότητα. Είμαι χαρούμενη πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Αυτά συμβαίνουν. Πολλές φορές, γνωρίζουμε ανθρώπους που είναι σε άλλη φάση στη ζωή του. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Μετά μου πέρασε. Ξεχνάμε τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική, αλλά στην πρόβα ξεχνάμε το προσωπικό κομμάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ξέρει απλώς τη δουλειά μου, την ξέρει από μέσα, απ’έξω και ανακατωτά. Είναι ιδανικός να σε ξεκλειδώσει και να σου δώσει οδηγίες. Αισθάνομαι ότι με καταλαβαίνει περισσότερο. Πρώτη φορά έχω σχέση με κάποιον άνθρωπο από τον χώρο μου. Δεν ξαναείχα πριν. Ποτέ. Δεν ήθελα να τα μπλέξω. Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση και άλλη ποιότητα. Είμαι χαρούμενη πολύ», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις