Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρακτέρ καταπλάκωσε παιδί: Τραγωδία στα Κατεχόμενα με θύμα 3χρονο αγοράκι
ΚΟΣΜΟΣ

Τρακτέρ καταπλάκωσε παιδί: Τραγωδία στα Κατεχόμενα με θύμα 3χρονο αγοράκι

Τρακτέρ καταπλάκωσε παιδί: Κατά την πτώση, ο μικρός, χτυπήθηκε από το τρακτέρ με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Τρακτέρ καταπλάκωσε παιδί: Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα κατεχόμενα, όταν ένα τρίχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του όταν το καταπλάκωσε το τρακτέρ του παππού του. Σύμφωνα με τ/κ μέσα ενημέρωσης, ο τρίχρονος επέβαινε στο τρακτέρ, όταν κάτω από αδιευκρύνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του, την ώρα που το όχημα έμπαινε στο σπίτι του μικρού.

Κατά την πτώση, ο μικρός, χτυπήθηκε από το τρακτέρ με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, ενώ οι λεγόμενη αστυνομία συνέλαβε τον 59χρονο παππού του, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον «δικαστηρίου». Η κηδεία του άτυχου παιδιού, θα τελεστεί αύριο.

Εικόνες από το σημείο της ασύλληπτης τραγωδίας

Δύο κοριτσάκια πέθαναν μέσα σε αυτοκίνητο

Έρευνα διενεργούν οι αυστραλιανές Αρχές για ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε σε περιοχή νότια του Μπρισμπέιν, όπου δύο κοριτσάκια, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν νεκρά μέσα σε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Independent, τα κοριτσάκια εντοπίστηκαν από τη μητέρα τους γύρω στη 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο όχημα, το οποίο ήταν παρακαρισμένο έξω από το σπίτι της οικογένειας. Η μητέρα μετέφερε τα παιδιά στο σπίτι και προσπάθησε να τα επαναφέρει πετώντας τους κρύο νερό.

«Δυστυχώς, όταν φτάσαμε, και τα δύο παιδιά ήταν νεκρά. Στις σορούς τους υπήρχαν σημάδια έκθεσης σε υπερβολική ζέστη», δήλωσε στον Guardian ο επιθεωρητής Μαρκ Γουάιτ. Παρά τις προσπάθειες αστυνομικών και γιατρών που έφθασαν αμέσως στο σημείο, τα δύο αδελφάκια δεν τα κατάφεραν.

Δείτε ακόμη

Τραγικός θάνατος για 2 άνδρες στην Ρωσία – Έπεσαν σε καυτό νερό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις