Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Ταρπάτζης: Πέθανε ο ηθοποιός – Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κώστας Ταρπάτζης: Πέθανε ο ηθοποιός – Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

Κώστας Ταρπάτζης: Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής που συμμετείχε στη σειρά «Γιάννης ο Όμορφος».

Κώστας Ταρπάτζης: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Γιάννης ο Όμορφος». Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστοποίησε ο Αντώνης Κανάκης και το Θέατρο Παράθλαση, χωρίς ωστόσο προβούν σε λεπτομέρειες. «Στον “Γιάννη Τον Όμορφο” είχαμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα ταλαντούχων ηθοποιών από την Θεσσαλονίκη, τους οποίους κρατώ στην καρδιά μου και κάθε στιγμή που τους θυμάμαι χαμογελάω.»

«Σήμερα έμαθα πως ο γλυκός μας Κώστας Ταρπατζής… Στεναχωρέθηκα τόσο πολύ… Όμως θα συνεχίσω να χαμογελάω κάθε φορά που τον σκέφτομαι…» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. «Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του “εραστής της τέχνης”, γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη», έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς στο Instagram.

Στον «Γιάννη Τον Όμορφο» είχαμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα ταλαντούχων ηθοποιών από την Θεσσαλονίκη, τους…

Gepostet von Antonis Kanakis Official am Mittwoch, 20. November 2019

Κώστας Ταρπάτζης: Η ανακοίνωση από το Θέατρο Παράθλαση

Σε ανακοίνωσή του, το Θέατρο Παράθλαση, στο οποίο εργαζόταν ο Κώστας Ταρπατζής αναφέρει ότι βιώνει μία τρομερά επώδυνη απώλεια.   «Το Θέατρο Παράθλαση, βιώνει μια τρομερά επώδυνη απώλεια. Ο Κώστας Ταρπατζής, ακριβός φίλος και για 20 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης, ξαφνικά, απροσδόκητα, αναπάντεχα, έφυγε για άλλες, μακρινές, θεατρικές γειτονιές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κώστας Ταρπάτζης: Mία μέρα πριν πριν τα γενέθλιά του, η κηδεία.

Η κηδεία του έγινε Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου, στο Σχολάρι Λαγκαδά. Ακόμη μια τραγική συγκυρία ήταν πως 21 Νοεμβρίου ήταν η μέρα των γενεθλίων του Κώστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις