Αθήνα

°C

Σάββατο

12

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνέντευξη γκέι Ρωσία: Σάλος από βίντεο με παιδιά – Ο 21χρονος δέχεται απειλές για τη ζωή του
ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη γκέι Ρωσία: Σάλος από βίντεο με παιδιά – Ο 21χρονος δέχεται απειλές για τη ζωή του

Συνέντευξη γκέι Ρωσία: Τις αρχές κινητοποίησε Ρώσος βουλευτής που δήλωσε ότι «αυτό που είδα είναι ανήθικο»

Συνέντευξη γκέι Ρωσία: Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία από ένα βίντεο στο οποίο παιδιά ηλικίας 6-13 ετών συζητούν με έναν 21χρονο ομοφυλόφιλο. Στο βίντεο ο Μαξίμ Πανκράτοφ, όπως είναι το όνομα του 21χρονου απάντησε σε ερωτήσεις όπως «πώς κατάλαβες ότι είσαι γκέι;», «πώς σου συμπεριφέρονται οι άλλοι;», «πώς σου αρέσει να ντύνεσαι;» και «πώς νιώθει απέναντι στα κορίτσια;». Όταν το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι ρωσικές αρχές παρενέβησαν και το απενεργοποίησαν ξεκινώντας παράλληλα έρευνα για «σεξουαλική επίθεση» σε βάρος παιδιών παρά το γεγονός ότι στη συζήτηση δεν υπήρξε καμία αναφορά σε σεξ ή σεξουαλικές πράξεις.

Τις αρχές κινητοποίησε Ρώσος βουλευτής που δήλωσε ότι «αυτό που είδα είναι ανήθικο».Από την πλευρά του ο Πανκράτοφ κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί απειλές που φτάνουν ακόμα και στην αφαίρεση της ζωής του ενώ, όπως λέει, κάποια στιγμή τον κυνήγησαν δύο άνθρωποι κοντά στο σπίτι του. Σημειώνεται ότι στη Ρωσία η προώθηση της ομοφυλοφιλίας έχει απαγορευτεί από το 2013 και τιμωρείται με την επιβολή χρηματικού προστίμου.

Δείτε το βίντεο
Δείτε ακόμη

Έβρεξε λεφτά στην Ινδία: Πανικοβλήθηκαν και τα πετούσαν από τα παράθυρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις