Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αρκούδα αυτοκίνητο: Viral βίντεο – Ανοίγει το όχημα σαν άνθρωπος
ΚΟΣΜΟΣ

Αρκούδα αυτοκίνητο: Viral βίντεο – Ανοίγει το όχημα σαν άνθρωπος

Αρκούδα αυτοκίνητο: Στην περιοχή είναι συνηθισμένες οι «επισκέψεις» αρκούδων, καθώς ψάχνουν συνήθως στα σκουπίδια για φαγητό. Η συγκεκριμένη πήγε ένα επίπεδο πιο πάνω.

Αρκούδα αυτοκίνητο: Μία ασυνήθιστη εικόνα με πρωταγωνίστρια μία αρκούδα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στη Καλιφόρνια. Η αρκούδα περιφερόταν, πιθανότατα ψάχνοντας για φαγητό, όταν έφτασε στην είσοδο ενός σπιτιού. Εκεί, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι που σίγουρα άφησε άφωνη την οικογένεια της κατοικίας. Η αρκούδα πήγε στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και αφού σηκώθηκε, έπιασε το χερούλι και άνοιξε με μία κίνηση την πόρτα, λες και ήταν κανονικός άνθρωπος! Μπήκε μέσα και άρχισε να ψαχουλεύει το αυτοκίνητο για φαγητό και στη συνέχεια αποχώρησε. Το περιστατικό καταγράφηκε στη λίμνη Τάχο της Καλιφόρνια την περασμένη Παρασκευή, με την αρκούδα μάλιστα να αποχωρεί, χωρίς να κάνει την παραμικρή ζημιά στο αυτοκίνητο!

Στην περιοχή είναι συνηθισμένες οι «επισκέψεις» αρκούδων, καθώς ψάχνουν συνήθως στα σκουπίδια για φαγητό. Η συγκεκριμένη πήγε ένα επίπεδο πιο πάνω…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις