Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γιόρτασε το διαζύγιο: Γυναίκα στην Τουρκία χώρισε και… έστησε γλέντι έξω από το δικαστήριο
ΚΟΣΜΟΣ

Γιόρτασε το διαζύγιο: Γυναίκα στην Τουρκία χώρισε και… έστησε γλέντι έξω από το δικαστήριο

Γιόρτασε το διαζύγιο: Η Ινσί Ακμπάι από τη Σμύρνη, μετά από 3,5 χρόνια και έστησε γλέντι έξω από το δικαστήριο.

Γιόρτασε το διαζύγιο: Η Ινσί Ακμπάι από τη Σμύρνη, μετά από 3,5 χρόνια γάμου πήρε διαζύγιο και το γιόρτασε. Φρόντισε, μάλιστα, να προσλάβει και μια μπάντα προκειμένου να παίξει το τραγούδι «Erik Dalı», ένα τραγούδι που συνήθως χρησιμοποιείται σε γαμήλιες δεξιώσεις. Με… γλέντι έξω από δικαστήριο στη Σμύρνη γιόρτασε μια γυναίκα στην Τουρκία το τέλος της δικαστικής της περιπέτειας που κράτησε 3,5 χρόνια μέχρι τελικά να πάρει διαζύγιο από τον πρώην -πλέον- σύζυγό της. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα αρχικά να αφήνει λευκά μπαλόνια στον αέρα πριν να αρχίσει τους χορούς και τα γλέντια με φίλες της. Ακτιβίστριες υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών βρήκαν την ευκαιρία να ζητήσουν τα πάρτι διαζυγίων να γίνουν πάγια πρακτική. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περίπου 40% των γυναικών στην Τουρκία είναι θύματα φυσικής ή σεξουαλικής βίας.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και στην Αμερική με μία γυναίκα που πήρε το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της πριν 14 χρόνια, του έβαλε… βόμβα και το κατέστρεψε. Η 43χρονη Κίμπερτι γιόρτασε με αυτόν τον μοναδικό τρόπο… τον χωρισμό της. Μάλιστα, το έκανε σε πάρτι με όλη την οικογένεια της στο Τέξας! Το ποσοστό των γάμων που καταλήγουν στο διαζύγιο συνεχίζει να ανεβαίνει. Περίπου το 50% όλων των γάμων στις ΗΠΑ καταλήγουν σε διαζύγιο ή σε χωρισμό και το 41% ​​των πρώτων γάμων τελείωσε πριν ο «θάνατος μας χωρίσει». Έτσι, έχει νόημα μόνο ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τα διαζύγια διαφορετικά – μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ακόμη και να γιορτάσουν το διαζύγιό τους με μοναδικούς τρόπους. Πάρτε για παράδειγμα την  Katylynn Mokee από το Ιλλινόις. Η κοκκινομάλλα νεαρή γυναίκα αποφάσισε να βάλει φωτιά στο φόρεμά της αξίας 1.500 δολαρίων μετά τον χωρισμό της από τετραετή γάμο.

Γιόρτασε το διαζύγιο: Έβαλε φωτιά στο φόρεμά της

Ενώ φορούσε το φόρεμα,το έριξε στα λασπώδη νερά πριν το πυρπολήσει. Η Katlynn δήλωσε ότι η πράξη της καταστροφής του φόρεματος την έκανε να νιώσει «ελεύθερη» αφού πέρασε τέσσερα χρόνια σε έναν δυστυχισμένο γάμο. Το ζευγάρι πέρασε 10 χρόνια μαζί, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων ετών τους ως σύζυγος και σύζυγος, προτού το κεφάλαιο κλείσει. Η Katlynn έφτασε στον φωτογράφο της για να ολοκληρώσει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του ζευγαριού. Είμαστε βέβαιοι ότι ήταν ένα μοναδικό αίτημα για τον φωτογράφο, ο οποίος συνήθως φωτογραφίζει την αγάπη που μοιράζονται μεταξύ τους δύο άνθρωποι. Αφού έπαιζε γύρω στα λασπώδη νερά, η Katlynn έβγαλε το πολύτιμο φόρεμά της και του έβαλε φωτιά. Καθώς το φόρεμα έγινε στάχτη, έπινε ένα μπουκάλι κρασί με το εσώρουχο.

«Η σχέση μου δεν ήταν καλή, έτσι ήταν μια ανακούφιση για μένα να είμαι τελικά ελεύθερη», δήλωσε ανοιχτά η Katlynn. Ήταν μια εύκολη απόφαση, φυσικά, δεδομένου ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από τότε που ήταν στο γυμνάσιο. Η δαπάνη 10 ετών της ζωής σας με το ίδιο άτομο δεν είναι μικρό επίτευγμα, αν και το διαζύγιο είναι καλό να είναι απαλλαγμένο από κακές σχέσεις. «Είμαστε μαζί από τότε που ήμουν 16 ετών και παντρεύτηκα για τέσσερα χρόνια», είπε. «Μεγάλωσα». Η Katlynn και ο πρώην της μοιράζονται μια κόρη μαζί. Η Katlynn απεικονίζεται κάτω φορώντας τώρα διάσημο γαμήλιο φόρεμά της που έχει αυξηθεί από τον καπνό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις