Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Έχασε ευκαιρία ο Παναθηναϊκός – Το «παλεύει» ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Έχασε ευκαιρία ο Παναθηναϊκός – Το «παλεύει» ο Ολυμπιακός

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague ύστερα από τη συμπλήρωση 8 αγωνιστικών.

Βαθμολογία ΕυρωλίγκαΗ νίκη του Ολυμπιακού με 83-74 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τις ελληνικές ομάδες που αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας να μετρούν από μία νίκη και μία ήττα. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο 3-5 όπως οι Λιθουανοί, βελτιώνοντας τη θέση τους στη βαθμολογία και ισοβαθμώντας με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός πήγε στο 4-4, ύστερα από την εντός έδρας ήττα του από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Στο ντέρμπι της Παρασκευής, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε επικρατώντας 88-70. Λίγη ώρα αργότερα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Βελιγράδι που κρίθηκε στη διαδικασία της παράτασης, η Βιλερμπάν νίκησε 74-72 τον Ερυθρό Αστέρα και ανέβηκε στο 5-3 στη φετινή Euroleague. Τέλος, η Βαλένθια ήταν εκπληκτική κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου και επικράτησε με82-56 για τη δεύτερη νίκη της στον φετινό «μαραθώνιο».

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Τα αποτελέσματα της Πέμπτης

Στα ματς της Πέμπτης η Χίμκι υπέταξε την Αρμάνι Μιλάνο με 87-79, η Εφές επικράτησε πολύ δύσκολα της μαχητικής Ζενίτ με 90-88, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο θρίλερ του ΟΑΚΑ από την Άλμπα Βερολίνου με 105-106 ύστερα από δύο παρατάσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε σχετικά εύκολα της Μπαρτσελόνα με 86-76, ενώ τέλος η Μακάμπι έκανε επίδειξη δύναμης στη Μπασκόνια με 113-83 εκτός έδρας.

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με τη Μπάγερν Μονάχου (19/11 στις 21:30) και την Άλμπα Βερολίνου (21/11 στις 22:00), ενώ Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τη Ζαλγκίρις (19/11 στις 19:30) και ακολούθως από τη Μπάγερν Μονάχου (22/11 στις 21:30). Προς το παρόν πάντως, αμφότερες οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται εκτός 8άδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις