Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στικούδη γάμος: Ο λόγος που πέταξαν τις βέρες τους από την δεύτερη μέρα
LIFESTYLE

Στικούδη γάμος: Ο λόγος που πέταξαν τις βέρες τους από την δεύτερη μέρα

Στικούδη γάμος: Η τραγουδίστρια που είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2018, αποκάλυψε στον παρουσιαστή τον λόγο για τον οποίο κανένας από τους δύο δεν φορά τη βέρα του.

Στικούδη γάμοςΗ Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο πλατό του «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδίστρια που είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2018 με τον Βαγγέλη Σερίφη, αποκάλυψε στον παρουσιαστή τον λόγο για τον οποίο κανένας από τους δύο δεν φορά τη βέρα του. Μάλιστα, όπως είπε έβγαλαν τις βέρες τους την αμέσως επόμενη μέρα μετά από το γάμο τους. Η Κατερίνα Στικούδη είπε χαρακτηριστικά: «Για εμάς η βέρα έχει μία πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας και την φοράμε μόνο, όταν βάζουμε τα καλά μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω ότι αν τη φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη εβδομάδα θα την ψάχνουμε. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Είναι και της γιαγιάς του».

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αξία που έχει για την ίδια και τον σύζυγό της οι βέρες τους και εξήγησε τους λόγους που τις έβγαλαν μία ημέρα μετά από το γάμο τους. Μίλησε, ακόμη, για τη συμμετοχή της ως ηθοποιός στη σειρά “Αν Ήμουν Πλούσιος”, λέγοντας: “Είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου, που πολλές φορές κοιτάω πράγματα, που δεν βλέπουν οι άλλοι. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Είναι πολύ κουραστικό, αλλά είναι κάτι που το ευχαριστιέμαι. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο σίριαλ”. Επίσης, ανέφερε ότι νιώθει πάρα πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα κατέβει η οικογένεια της στην Αθήνα. “Οι γονείς μου θα κάνουν παρέα με τον πεθερό μου, τους περιμένει πώς και πώς, έχει χάσει και την γυναίκα του. Θα είμαστε όλοι πιο δεμένοι”, δήλωσε.

Στικούδη γάμος: Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις