Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H Θεοδοσία από τις «Άγριες Μέλισσες», η «Ζωή εν τάφω» και οι σπουδές
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H Θεοδοσία από τις «Άγριες Μέλισσες», η «Ζωή εν τάφω» και οι σπουδές

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η τηλεοπτική "Θεοδοσία" μίλησε για το δοκιμαστικό που πέρασε για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες", για τον ρόλο της, αλλά και για την ταινία "Ουζερί Τσιτσάνης".

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, η οποία είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν,  στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την «Θεοδοσία», τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», και εξήγησε γιατί ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να την περάσει από δοκιμαστικό. “Πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν”, δήλωσε η τηλεοπτική “Θεοδοσία”.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τον ρόλο της, ως σύζυγος του “Λάμπρου” και είπε: “Εγώ είμαι η γυναίκα του δασκάλου, του Λάμπρου. Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν. Αυτός μάλλον όχι! Δεν θα ήθελα να συμβεί στη ζωή μου αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Ο Λάμπρος δεν μπορεί να πάρει την απόφαση να με χωρίσει, άλλη εποχή, άλλη κοινωνία. Τον καταλαβαίνω, τον δικαιολογώ. Τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του”. Η Χριστίνα μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή της στην ελληνική ταινία “Ουζερί Τσιτσάνης”, αλλά και για το ότι μετά από την δουλειά εκείνη, δούλεψε σέρβις σε ταβέρνα.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ολόκληρη η συνέντευξή της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έψαχνα στον καναπέ για κανένα δίευρο» αναφέρει χαρακτηριστικά

Πριν από μερικούς μήνες η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ήταν ένα όνομα άγνωστο στην πλατιά μάζα κοινού. Μπορεί να έχει κάνει πολλά πράγματα θεατρικά, να έχει μια κινηματογραφική εμπειρία, να έχει ακόμα μια συμμετοχή σε σειρά, αλλά είναι οι Άγριες Μέλισσες που την σύστησαν, ιδίως σε επίπεδο όψης. Το όνομα ίσως και να χάνεται πίσω από το όνομα του ρόλου της, της Θεοδοσίας. Όπως άλλωστε έχει συμβεί με τους περισσότερους ηθοποιούς στο καστ. Πριν από ένα μήνα η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη είχε δώσει μια συνέντευξη στη Φωλιά των ΚουΚου και είχε πει ότι πέρασε πολύ δύσκολα οικονομικά για να φτάσει τώρα στο σημείο να απολαμβάνει μια αναγνωρισιμότητα και τα συνακόλουθα οικονομικά οφέλη της.

«Έψαχνα στον καναπέ για κανένα δίευρο γιατί δεν είχα να φάω. Πήγαινα στο γύρισμα της ταινίας Ουζερί Τσιτσάνης για να φάω από τον μπουφέ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.  Σε παλιότερη συνέντευξη της στο all4fun.gr, η Χριστίνα είχε μιλήσει για την δική της επιθυμία να γίνει ηθοποιός. «Δε θυμάμαι το πώς προέκυψε η υποκριτική. Το ήθελα από πολύ μικρή, έβλεπα ταινίες και μετά πήγαινα στον καθρέφτη του μπάνιου μου και προσπαθούσα να μιμηθώ τους ηθοποιούς, Ανυπομονούσα να τελειώσω το σχολείο για να δώσω σε δραματική σχολή. Υποκριτική σημαίνει πολλά. Μπαίνεις σε άλλους κόσμους φανταστικούς. Ανακαλύπτεις διαρκώς πράγματα για τους ανθρώπους και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι ένα είδος ψυχανάλυσης. Μου αποκαλύπτει την ποίηση των πραγμάτων και κατ’ επέκταση αυτή η ποιητική της διάσταση είναι μια μορφή επανάστασης στον εφήμερο κόσμο που ζούμε».

 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Πήγαινα στο γύρισμα της ταινίας για να φάω από τον μπουφέ»

 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η επαγγελματική της πορεία

Αυτή την περίοδο η Χριστίνα έχει καταφέρει να εξαργυρώσει μέσα από τις Άγριες Μέλισσες μια πορεία των προηγούμενων ετών όπου έχει να επιδείξει τη Ζωή Εν Τάφω που προβλήθηκε στην ΕΡΤ την περασμένη χρονιά, την ταινία Ουζερί Τσιτσάνης και πολλές παραστάσεις όπως το Dogville, Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα, Άγριες Νότες, Το Κορίτσι Που Πέφτει Πέφτει Πέφτει, ενώ φέτος τη βλέπουμε στην παράσταση Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας.

 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το τρέιλερ της ταινίας «Η Ζωή εν τάφω»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις