Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βουγιουκλάκη ταινίες – Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βουγιουκλάκη ταινίες – Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Βουγιουκλάκη ταινίες - Παπαμιχαήλ: Σε ακόμα μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προέβη ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Βουγιουκλάκη ταινίες – ΠαπαμιχαήλΜια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε στο Instagram ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα, βλέπουμε την Αλίκη και τον Δημήτρη μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο στα γυρίσματα της ταινίας “Χτυποκάρδια στο θρανίο”.

«Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Άλικη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχάν Γκιουνσιράι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας “Χτυποκαρδια στο θρανίο” το 1963 στην Κωνσταντινουπολη. Η Αλικη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλαριο (αριστερά), τον Δημητρη ως συμπρωταγωνιστη στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχαν Γκιουνσιραι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις