Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βορίδης ξύλο: Ο υπουργός για τα ΜΑΤ, την ΑΣΟΕΕ και την επιβολή του νόμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης ξύλο: Ο υπουργός για τα ΜΑΤ, την ΑΣΟΕΕ και την επιβολή του νόμου

Βορίδης ξύλο: Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών.

Βορίδης ξύλο: Τη θέση ότι η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Βορίδης τόνισε: «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας». Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτή την τακτική, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι: «Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό».

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται αμφίθυμος και ενώ από τη μία καταδικάζει φαινόμενα ανομίας από την άλλη ζητά να μην επιβάλλεται η τάξη. «Να αποφασίσει τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να λέει καταδικάζω τα φαινόμενα ανομίας αλλά καλά κάνανε και σπάσανε την αλυσίδα. Αφού κλείνει το πανεπιστήμιο υπόκεινται όλα τα μέλη του πανεπιστημίου σε αυτή την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις