Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις και η ανάρτηση μετά την αποχώρησή της
LIFESTYLE

Μαρίνα GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις και η ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Μαρίνα GNTM: Στo Greece’s Next Top Model απομένουν πλέον 11 διαγωνιζόμενες, αφού στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε η Μαρίνα, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία.

Μαρίνα GNTM: Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, GNTM2, είδαμε την αποχώρηση της Μαρίνας. Η Μαρίνα δεν κατάφερε με τη φωτογραφία της να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και η Βίκυ Καγιά της ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση της στιγμής και είπε στην κάμερα του διαγωνισμού μόδας: «Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά, μου έλειπε πολύ η οικογένεια μου, το αγόρι μου, όλοι… και μάλλον αυτό έβγαινε προς τα έξω στις δοκιμασίες. Οπότε εντάξει, έγινε, δεν πειράζει».

Λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα που της έχει στείλει. «Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιώθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας… μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά… Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Μαρίνα GNTM: Δείτε το βίντεο από την αποχώρηση της παίκτριας

Μαρίνα GNTM: ”Δεν άντεχα άλλο, καθόλου” δηλώνει η πρώην παίκτρια

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένη, το πρωί της Τετάρτης, η Μαρίνα Γρηγορίου που αποχώρησε από το GNTM. Το νεαρό μοντέλο εξέφρασε την έντονη διάθεση της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας ενώ μίλησε και για τον πόλεμο των FF προς την Ελευθερία. «Το περίμενα να αποχωρήσω. Δεν άντεχα άλλο, καθόλου. Το συζητούσα και με τα κορίτσια τις τελευταίες μέρες, τον τελευταίο καιρό. Τους έλεγα πως δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να αντέξω όλη αυτή την πίεση, όσα γίνονταν στο σπίτι, την διπροσωπία. Δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και όλο αυτό με είχε φάει και ρίξει αρκετά» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM.

«Το ξέσπασμα μου δεν ήταν προμελετημένο. Εκείνη τη στιγμή μου βγήκε επειδή είχε γίνει όλο αυτό με την Ελευθερία και δεν ήταν τόσο καλά. Θεώρησα σωστό να το πω για να καταλάβουν και οι κριτές όλο αυτό που γίνεται» πρόσθεσε η Μαρίνα Γρηγορίου. «Δεν το είπα απλά για να το πω… Ότι η Κάτια κάνει απλά bullying στην Ελευθερία… Η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα, αθώα, αφελής, λίγο στον κόσμο της. Είναι παιδί ακόμα». «Πιστεύω ότι οι FF ζήλευαν την Ελευθερία, να πω την αλήθεια, επειδή είχε πολύ καλές επιδόσεις μες στο παιχνίδι και αυτό δεν τους άρεσε» συμπλήρωσε. Όσον αφορά την έντονη προσωπικότητα της Ασημίνας, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM σχολίασε: «Πίσω από τις κάμερες και κοντά σε εμάς ήταν πολύ καλή και έδειχνε διάθεση να βοηθήσει. Τελικά στα que τα δίνει όλα»!

Μαρίνα GNTM: Δείτε εδώ ολόκληρη την αποχώρησή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις