Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Διαρρήξεις: Γλίτωσε από την αστυνομία, αλλά όχι από το αγριογούρουνο
ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήξεις: Γλίτωσε από την αστυνομία, αλλά όχι από το αγριογούρουνο

Διαρρήξεις: Ένας διαρρήκτης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να γλιτώσει τη σύλληψη. Όχι όμως από αστυνομικούς, αλλά από… αγριογούρουνο.

Διαρρήξεις: Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε δήμο της Ανατολικής Μάνης, όταν ένας διαρρήκτης τραυματίστηκε επιχειρώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο τραυματισμός τους επήλθε από επιτιθέμενο αγριογούρουνο. Συγκεκριμένα, ένας 28χρονος, ένας 39χρονος και ένα τρίτο άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων διέρρηξαν σπίτι, έκλεψαν τιμαλφή και εξαφανίστηκαν.

Σε συνέχεια του περιστατικού και κατόπιν ερευνών για τις διαρρήξεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο δράστη. Μετά τη σύλληψη οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο δράστης έφερε θλαστικό τραύμα. Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου ένα αγριογούρουνο του επιτέθηκε, όταν αυτό κρυβόταν σε πυκνόφυτο λόφο για να αποφύγει τη σύλληψη. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με του δύο συνεργούς του μπήκαν σε δύο ακόμη σπίτια, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν άλλα δύο σε τοπικές κοινότητες του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Το αγριογούρουνο και ο Γκλέτσος

Γενικώς τα ατυχήματα με αγριογούρουνα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, δεδομένης της εντυπωσιακής αύξησης του πληθυσμού των ζώων. Πιο επικίνδυνη είναι η εμπλοκή των αγριογούρουνων σε τροχαία ατυχήματα. Αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση βρέθηκε τον περασμένο μήνα και ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Στερεάς, Απόστολος Γκλέτσος. Το αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο και ο Απόστολος Γκλέτσος στην προσπάθειά του να το αποφύγει, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανετράπη, χωρίς ευτυχώς ο οδηγός να υποστεί τραυματισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις