Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: “Η Ανέτ, είμαι εγώ” – Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά στον Χατζηνικολάου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: “Η Ανέτ, είμαι εγώ” – Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά στον Χατζηνικολάου

Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Άγριες Μέλισσες: Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με την ευκαιρία της συμμετοχής της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας, η τηλεοπτική Ανέτ από το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στην ευτυχή συγκυρία της σειράς του ΑΝΤ1 και το πόσο της είχε λείψει η τηλεόραση. «Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς, με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό. Αυτά είναι ιεραρχημένα μέσα μου ακριβώς έτσι: Κανάλι, παραγωγή, θέμα, συγγραφή, σκηνοθέτης. Είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω» είπε η Κάτια Δανδουλάκη στην ερώτηση, πώς αποφάσισε να δεχτεί τον ρόλο.

«Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος» εξήγησε στη συνέχεια η Κάτια Δανδουλάκη και πρόσθεσε: «Κι επειδή και ο παραγωγός και ο Λευτέρης ο Χαρίτος είναι ένας σκηνοθέτης που έχει βάλει τη στάμπα του την ποιοτική. Αυτά είναι τα πρώτα. Αν δεν υπάρξουν αυτά και καταπληκτικοί ηθοποιοί να υπάρχουν τι θα γίνει;».

Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος της Ανέτ

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε όμως και για τον ρόλο της, αυτόν της αδερφής των Σεβαστών, Ανέτ, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».  «Πίστεψε με ότι ήταν το τελευταίο πράγμα που με απασχόλησε. Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα με βλέπει ο κόσμος, με έχει δει, με έχει χαρεί, με έχει χορτάσει. Κι εγώ έχω χορτάσει από αυτό. Με νοιάζει όμως μέσα σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Να μην πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι, ακούγοντας και μαθαίνοντας πράγματα» είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά.

Η ηθοποιός με την μεγαλύτερη πείρα από τον οποιονδήποτε σε καθημερινές σειρές τόνισε: «Αυτό είναι και το μυστικό των καθημερινών σειρών. Δηλαδή, τρέχουν 10-12 ιστορίες παράλληλα, γι’ αυτό είναι όλοι ουσιαστικά πρωταγωνιστές, γιατί δεν μπορεί ένας να σηκώσει το βάρος μιας καθημερινής σειράς, δεν γίνεται εκ των πραγμάτων».

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ Σεβαστού είναι η Κάτια

Παρά το γεγονός πως, όπως λέει, το τελευταίο πράγμα που κοίταξε ήταν ο ρόλος της, η Κάτια Δανδουλάκη βρίσκει πολλές ομοιότητες με την ηρωίδα που ενσαρκώνει στις «Άγριες Μέλισσες». «Ο ρόλος λοιπόν, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου. Ο χαρακτήρας είναι η Κάτια. Εγώ είμαι… Είναι μια γυναίκα που μεγάλωσε με ελεύθερες ιδέες, γιατί μεγάλωσε στο εξωτερικό που ήταν τότε χρόνια μπροστά, όχι πως τώρα δεν είμαστε και εμείς μπροστά» σημειώνει.

«Για μένα είναι μια γυναίκα, η οποία είναι μπροστά από την εποχή της, λόγω του ότι μεγάλωσε σε ένα πολιτισμό πολύ πιο μπροστά, προηγμένο και σαν χαρακτήρας, είναι ένας χαρακτήρας που είναι πάρα πολύ ελεύθερος άνθρωπος. Συντονίζεται με την ψυχή της, αυτό που θέλει κάνει. Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ, δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος». «Παίζω με κάποια παιδιά, το ένα καλύτερο από το άλλο σε αυτή τη σειρά. Υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, στην πειθαρχία τους, στο αποτέλεσμα που φέρνουνε» λέει για το μεγάλο καστ νέων ηθοποιών που έδωσαν πνοή στις «Άγριες Μέλισσες». Η Κάτια Δανδουλάκη τονίζει πως πέραν των ηθοποιών και οι τεχνικοί, ο σκηνοθέτης, οι σεναριογράφοι είναι εξαιρετικά ταλέντα.

Άγριες Μέλισσες: Η Δανδουλάκη μιλά για τους συναδέλφους της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις