Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαχαίρωσε τον γιο της: Συγκλονιστικό βίντεο – Μετά από δεκάδες μαχαιριές, την σκοτώνει η Αστυνομία
ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσε τον γιο της: Συγκλονιστικό βίντεο – Μετά από δεκάδες μαχαιριές, την σκοτώνει η Αστυνομία

Μαχαίρωσε τον γιο της: Οι δυο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε αργία με αμοιβή, μέχρι να διερευνηθεί το συμβάν που οδήγησε στο θάνατο της Ροντίγκεζ.

Μαχαίρωσε τον γιο της: Ένας 6χρονος ακούγεται να λέει πως η μάνα του θέλει να τον σκοτώσει, ενώ το βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση και την πάλη που επακολούθησε της κλήσης, κόβουν το αίμα. Στην κλήση που έγινε στις 21 Οκτωβρίου στο Χέντερσον των ΗΠΑ και δόθηκε στη δημοσιότητα τώρα ακούγεται ο 6χρονος Γουίνστον Λι Ξαβιέρ Μπράντον να ουρλιάζει ότι η μητέρα του, η 37χρονη Κλόντια Νάντια Ροντίγκεζ, προσπαθεί να τον σκοτώσει. Η 37χρονη μητέρα ακούγεται να λέει στον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης και στον γιο της: «Μας κάνουν να το κάνουμε. Πρέπει να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο».

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση. Στο βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάζει την αστυνομία να καταφτάνει στο σπίτι και να βρίσκει τον 6χρονο καλυμμένο στα αίματα και τη μητέρα του γυμνή και ξαπλωμένη στο πάτωμα. Ακολουθεί μάχη ανάμεσα στη μητέρα και τον αστυνομικό. Η 37χρονη κατορθώνει ν’ αρπάξει το πιστόλι από τον αστυνομικό και να πυροβολήσει, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

25 μαχαιριές

Ο δεύτερος αστυνομικός που μπήκε στην οικία πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον της Ροντρίγκεζ με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Ροντρίγκεζ είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και είχε συλληφθεί τέσσερις φορές. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ροντίγκεζ πριν πυροβοληθεί από την αστυνομία είχε καταφέρει 25 μαχαιριές στον 6χρονο γιο της.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο University Medical Center, του Λας Βέγκας, όπου υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και πλέον αναρρώνει από τα τραύματά του. Οι δυο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε αργία με αμοιβή, μέχρι να διερευνηθεί το συμβάν που οδήγησε στο θάνατο της Ροντίγκεζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις