Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιαννούλης χοιρινό: “Όργιο” στο Twitter με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης χοιρινό: “Όργιο” στο Twitter με το «ποινικά κολάσιμο» μπάρμπεκιου

Γιαννούλης χοιρινό: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε κτηνωδία τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και ζήτησε ποινές για τους ψήστες.

Γιαννούλης χοιρινό: Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη για το ποινικά κολάσιμο ψήσιμο χοιρινού δίπλα σε δομές προσφύγων μουσουλμάνων. Ο Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στη Βουλή είχε αναφερθεί σε πρόσκληση συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας στην οποία καλούν το κόσμο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά μεταναστών που έχουν μεταφερθεί σε hot spot της περιοχής (Διαβατά) με κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ. Μιλώντας στην επιτροπή που επεξεργάζεται τους ποινικούς κώδικες ο κ. Γιαννούλης μίλησε για σαδισμό και κτηνωδία και ζήτησε προβλέψεις στο νέο Ποινικό Κώδικα για όσους προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων.

«Ξέρω ότι νομικά μπορεί να μην είναι τεκμηριωμένο ή σχετικό αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στην Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές. Δεν ξέρω αν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο. Δεν ξέρω αν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος αλλά από κάθε Έλληνα δημοκράτη πολίτη θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός, κτηνωδία απέναντι σε ανθρώπους συγκεκριμένης θρησκευτικής πίστης» είπε.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος διαφώνησε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν μπορούν να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. «Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Με ποια λογική;».

Δείτε το βίντεο με τις παρεμβάσεις Γιαννούλη-Κυρανάκη που αναρτήθηκε στο σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr:

https://twitter.com/AnAthenianToLDN/status/1191734087314288641?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1191734087314288641&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Ftwitter-kanei-parti-me-mparmpekioy-toy-giannoyli

https://twitter.com/AnAthenianToLDN/status/1191718908685901825?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1191718908685901825&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Ftwitter-kanei-parti-me-mparmpekioy-toy-giannoyli

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις