Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 4/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, σήμερα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 4/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, σήμερα

''Έρωτας Μετά'' 4/11: Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο με τον Περικλή επιχειρώντας να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα.

”Έρωτας Μετά” 4/11: Σήμερα Δευτέρα η σειρά του Alpha ανοίγει την εβδομάδα με νέο επεισόδιο που θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις έτοιμες να αλλάξουν όλα τα ως τώρα δεδομένα.  Στην επιτυχημένη σειρά ‘Έρωτας μετά’ θα δούμε σήμερα ότι μετά την φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως,  η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. Στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς και ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο  με τον Περικλή επιχειρώντας  να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η συνάντηση, τέλος, του Κωνσταντίνου και της Άννας θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Τετάρτης (30/10) είδαμε ότι ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του και, με αφορμή τη δική του αδυναμία να συνεργαστεί με την Αντιγόνη,  της προτείνει ανοιχτά να μιλήσει στην Ηλέκτρα για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρίας. Η Ηλέκτρα, από την άλλη, ετοιμάζει ένα ευχαριστήριο δείπνο στο Χρήστο για τη βοήθειά του στη φάση της απεξάρτησης ενώ ο Νίκος φαίνεται πως έλκεται ολοένα και περισσότερο από την καινούργια πελάτισσα του Χρήστου, την Αλίκη. Τρία χρόνια πριν, η οικογένεια Δούκα πηγαίνει εκδρομή στο σπίτι της Ιτιάς ενώ η Μάγδα ανακαλύπτει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το παρελθόν  του Περικλή.

”Έρωτας Μετά” 4/11: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις