Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρι και Μέγκαν: Το περιστατικό με τη μαθήτρια που τον “φλέρταρε”
LIFESTYLE

Χάρι και Μέγκαν: Το περιστατικό με τη μαθήτρια που τον “φλέρταρε”

Χάρι και Μέγκαν: Ο πρίγκιπας Χάρι συνάντησε μια μικρή ομάδα μαθητών κι εκεί είχε ένα πολύ γλυκό τετ α τετ με μία μαθήτρια που σχολίασε το πόσο όμορφος ήταν.

Χάρι και Μέγκαν: Πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι, το Σάββατο, ο πρίγκιπας Χάρι συνάντησε μια μικρή ομάδα μαθητών. Εκεί είχε ένα πολύ γλυκό τετ α τετ με μία μαθήτρια. Το κοριτσάκι σχολίασε το πόσο όμορφος ήταν την ώρα που πόζαραν για φωτογραφίες και χάρισε μια πολύ γλυκιά στιγμή. Οι εκπρόσωποι της οικογένειας μοιράστηκαν στον λογαριασμό της στο Twitter ένα σχετικό βίντεο. Ο γιος της αλησμόνητης πριγκίπισσας Νταϊάνα και δούκας του Σάσεξ δείχνει την βέρα του στη μαθήτρια. Μάλιστα, της λέει: «Είμαι παντρεμένος». Στη φράση αυτή, τα υπόλοιπα παιδιά ξεσπούν σε γέλια.

Πριν από τον αγώνα, ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε το Nippon Foundation Para Arena, στο Τόκιο, όπου και συνομίλησε με μαθητές. Πριν από δύο ημέρες είχε πάλι μια αστεία στιγμή με μία αθλήτρια – αυτή την φορά των Invictus Games – που του έπιασε τα οπίσθια. Στο σύντομο βίντεο, ο πρίγκιπας Χάρι ποζάρει με μία μαθήτρια προτού κάποια τον αποκαλέσει «όμορφο». Ο δούκας του Σάσεξ τότε χαμογελάει και δείχνει την βέρα του.

Το πρώτο σόλο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο εξωτερικό μετά την περιοδεία στην Νότια Αφρική

Εκεί τον συνόδευαν η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και ο μόλις 5 μηνών γιος τους Άρτσι. Τώρα, η δούκισσα του Σάσεξ, δεν τον ακολούθησε στο μακρινό ταξίδι. Μάλιστα, όπως ανέφερε πριν από λίγες ημέρες κατά την εμφάνισή της σε ζαχαροπλαστείο στο Λονδίνο, θα παρακολουθούσε τον αγώνα με τον γιο της στο σπίτι τους, Φυσικά, ο μικρός θα φορούσε και τη μπλούζα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις