Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λένα Δροσάκη: Το… ”διακριτικό” ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λένα Δροσάκη: Το… ”διακριτικό” ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Λένα Δροσάκη: Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης τους τελευταίους μήνες ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την συνάδελφό του, Λένα Δροσάκη. Μέχρι πρότινος, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους, καθώς δεν επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον δεν κρύβουν την ευτυχία που βιώνουν.

Μάλιστα, οι κοινές δημόσια εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, ενώ ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρωινό» είχε εξομολογηθεί: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που γνώρισα τη Λένα. Την γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Πορευόμαστε μαζί και αυτό τα λέει όλα. Αφήνω αυτό που ζω να το γευτώ, να το απολαύσω και να το ζήσω. Δεν κρύβομαι».

Λένα Δροσάκη: Η κοπέλα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Στο πλευρό της ο αγαπημένος της την ημέρα της πρεμιέρας

Η Λένα Δροσάκη, η οποία τον φετινό χειμώνα παίζει στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», πριν λίγες μέρες είχε πρεμιέρα. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της καλής του. Έτσι, βρέθηκε στο θέατρο Βεάκη και, αφού παρακολούθησε το έργο την περίμενε καρτερικά μέχρι να αλλάξει και να αποχωρήσουν μαζί. Οι δυο τους κατά την έξοδό τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και σε ανεβασμένη διάθεση, αφού δεν σταματούσαν να γελούν.

Λένα Δροσάκη: Όσα είπε ο σύντροφός της για εκείνη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκατσε στον καναπέ του Dot και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στην σχέση του με την Λένα Δροσάκη, αλλά και τον ρόλο του στην νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα. Για τον ρόλο του ως Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε: «Αυτό που έκανα κοίταξα αρκετά βίντεο με συνεντεύξεις του για να μπω στον ρόλο. Δεν θέλαμε να κάνουμε ντοκιμαντερίστικα κάποια πράγματα. Έτσι κι αλλιώς δεν μοιάζω τόσο με τον Τσίπρα. Με χαλάρωσε πολύ που δεν τον έκανα ίδιο, που δεν κάναμε βιογραφία. Όταν πήρα στα χέρια μου τον ρόλο θέλησα να τον συναντήσω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα».

Για την σχέση του, είπε: «Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν ελεύθερος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Την ήξερα σαν ηθοποιό, αλλά δεν την γνώριζα. Την είχα δει μια φορά στο θέατρο. Είχα πει ότι είναι πολύ όμορφη. Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Η σχέση μας είναι πολύ γλυκά και όμορφα. Μένουμε μαζί πια». Τέλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε πως πλέον εκφράζεται περισσότερο στις σχέσεις του, χωρίς να φοβάται να έρθει σε αντιπαράθεση είτε με την σύντροφο του, είτε με φίλους του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις