Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζηγιάννης: Οι δυσκολίες, η Μακρυπούλια – βράχος και τα… ”χαστούκια”
LIFESTYLE

Χατζηγιάννης: Οι δυσκολίες, η Μακρυπούλια – βράχος και τα… ”χαστούκια”

Χατζηγιάννης: Ο διάσημος τραγουδιστής μιλάει πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό.

Χατζηγιάννης: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The Tonight Show” και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν δύσκολα. Όμως τώρα εκ των υστέρων μπορείς να πεις ότι ήταν μια Οδύσσεια η οποία είχε ευτυχές τέλος. Με την έννοια ότι έμαθα από αυτά. Έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Το να τρως χαστούκια και σφαλιάρες στη ζωή είναι πολύ χρήσιμο ώρες ώρες. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις την ίδια στιγμή αλλά εμποτίζεσαι με μία πύρινη, ατσάλινη αντοχή που είναι ευλογία. Για τον ρόλο της Ζέτας Μακρυπούλια στο πλευρό του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Η Ζέτα ήταν βράχος, το έδειξε και στις πολύ δύσκολες στιγμές. Της βγάζω το καπέλο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υψηλής ηθικής παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία. Χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, που την έχω στη ζωή μου γενικότερα».

Όσον αφορά την Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε πως όταν η Ζέτα παίζει επιτραπέζια με τις φίλες της εκείνος δεν το αντέχει. Από τη μια η Ζέτα Μακρυπούλια, η χαρά της ζωής, ενώ ο Μιχάλης όπως κι ο ίδιος αναφέρει “Αν ποτέ τύχει να ανέβει η αδρεναλίνη του πανικοβάλλεται”. Προτιμάει, να ακούει κλασική μουσική, να πηγαίνει καμιά βόλτα ή να βλέπει ταινίες. Όσο για τα επιτραπέζια ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν έχει ιδέα, ενώ όταν η Ζέτα με την παρέα της ξημεροβραδιάζεται εκείνος δεν το αντέχει, καταρρέει.

Χατζηγιάννης: «Στην ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι» λέει χαρακτηριστικά

Χατζηγιάννης: Η… ”μπηχτή” του τραγουδιστή στην Φουρέιρα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξε όλο ύφος και νόημα την μπηχτή του στην Ελένη Φουρέιρα. Στην προσπάθειά της να επαινέσει μία διαγωνιζόμενη, η εκρηκτική τραγουδίστρια και μία εκ των κριτών του Final Four, Ελένη Φουρέιρα σχολίασε πως τα γυρίσματα της κοπέλας θύμιζαν πολύ την Αριάνα Γκράντε, τραγουδίστρια που την θεωρεί «απλά συγκλονιστική». Το σχόλιο λοιπόν της Ελένης Φουρέιρα στάθηκε η αφορμή για την… μπηχτή του επίσης κριτή, Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Δεν θεωρώ τα γυρίσματα της Αριάνα Γκράντε συγκλονιστικά.»

Συνεχίζοντας μάλιστα είπε ότι: «Είναι μια ωραία έφηβη τραγουδίστρια, δεν είναι και η Celine Dion». Παρόλα αυτά η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Εγώ θεωρώ ότι η Ariana Grande είναι από τις πιο υπέροχες, grande νέες τραγουδίστριες με μια υπέροχη φωνή». «Μήπως σε μπερδεύουν επειδή έχουν φοβερά instagram;» απάντησε αυθόρμητα ο τραγουδιστής, αφήνοντας άναυδη την Ελένη Φουρέιρα.

Χατζηγιάννης: «Μήπως σε μπερδεύουν τα φοβερά instagram»

Χατζηγιάννης: Ο πλατινένιος δίσκος του

Γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1978 στη Λευκωσία της Κύπρου. Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου , ενώ είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με δίπλωμα πιάνου, πτυχίο κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Αγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Χατζηγιάννης: Όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision(1998)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις