Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 28 Οκτωβρίου Κόκκαλης: Ειρωνείες στο Twitter για τα… ορυκτά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28 Οκτωβρίου Κόκκαλης: Ειρωνείες στο Twitter για τα… ορυκτά

28 Οκτωβρίου Κόκκαλης: Μετά τον... χαλασμό στα social media για τον "εθελοντισμό" της Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με την 28η Οκτωβρίου, ο Πέτρος Κόκκαλης δίνει μια... άλλη διάσταση.

28 Οκτωβρίου Κόκκαλης: Με χιούμορ και δόση ειρωνείας υποδέχθηκαν οι χρήστες του twitter το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο κ. Κόκκαλης έκανε μια σύνδεση ανάμεσα στο «Αέρα» που φώναζαν οι πρόγονοί μας που είπαν «όχι» στον φασισμό και στα ορυκτά καύσιμα. «”Αέρα” φώναζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, που είπαν ΟΧΙ στο φασισμό. Για Αέρα θα παρακαλάνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν δεν πούμε Εμείς σήμερα ΟΧΙ στα ορυκτά καύσιμα. #28ηΟκτωβριου #28η_Οκτωβριου #ΟΧΙ», έγραψε ο κ. Κόκκαλης.

Ενώ η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέρθηκε στην σημασία του εθελοντισμού σε ανάρτησή της για την  επέτειο, προκαλώντας χαλασμό στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, δεν… πάει πίσω! Κι αυτό διότι ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου επέλεξε να αναφερθεί στα… ορυκτά καύσιμα (!) κάνοντας κι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις ΌΧΙ και… αέρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις