Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωση: Χαμός στο Twitter για το μήνυμα στις 28 Οκτωβρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωση: Χαμός στο Twitter για το μήνυμα στις 28 Οκτωβρίου

Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωση: Στο μήνυμά της για την επέτειο του "Όχι", η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, "έμπλεξε" το έπος του '40 με τον εθελοντισμό και τον Αϊνστάιν.

Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωση: Αίσθηση προκάλεσε το μήνυμα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου για την επέτειο του «ΟΧΙ», ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, αφού στην προσπάθειά της να πρωτοτυπήσει συνέδεσε το έπος του ’40 με τον εθελοντισμό και τον Αϊνστάιν. Συγκεκριμένα στο μήνυμά της που αναρτήθηκε στα social media, η Δόμνα Μιχαηλίδου περιγράφει το έπος του ’40 ως έναν ύμνο στον εθελοντισμό και το συνδέει με το σήμερα. Επιπλέον, κλείνει το μήνυμά της με μια φράση την οποία αποδίδει στον Άλμπερτ Αϊνστάιν για την κοινωνική προσφορά.

«Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παππούδων μας και την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. «Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’αυτόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις